Samsung 40H6410 – televizorul LED cu argumente solide de cumpărare

Din seria televizoarelor care vin la pachet complet, respectiv imagine de calitate superioară și funcții Smart și 3D, face parte și modelul Samsung 40H6410. Acesta are un ecran generos, iar în plus are și un preț destul de bun pentru dotările de care beneficiază. Prețul pentru acest model este de aproximativ 3200 lei (verifică preț actualizat), un preț decent având în vedere că oferă toate funcțiile pe care și le-ar putea dori un utilizator.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

La nivelul designului, se observă în primul rând liniile subțiri și carcasa în nuanțe de alb și gri. Rama care încadrează ecranul este aproape invizibilă, ceea ce crește și mai mult vizibilitatea. Având dimensiunile de 910.0 x 527.2 x 68.3 mm, televizorul nu este cel mai subțire, dar aspectul său este unul curat și ușor de remarcat. Televizorul se fixează pe două picioare cu inserții metalice care îi oferă impresia de stabilitate.

Poze cu televizorul Smart TV 3D Samsung 40H6410

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 101 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care permite redarea imaginilor Full HD. Afișajul este 16:9, iar calitatea imaginilor este susținută de o întreagă serie de tehnologii.

Tehnologia de diminuare treptată a luminozității redă tonurile cele mai întunecate de negru și albul cel mai pur, contrastul ridicat crescând nivelul de realism și profunzime. Clear Motion Rate aduce claritatea și în cazul imaginilor în mișcare, transformând vizionarea filmelor de acțiune și a emisiunilor sportive în experimente spectaculoase.

Prin funcția Wide Color Enhancer Plus culorile sunt văzute așa cum au fost concepute să fie văzute, iar calitatea imaginilor este ridicată și mai mult. Televizorul are o serie de moduri de vizualizare care adaptează setările pentru un rezultat optim în funcție de tipul de conținut redat. Astfel de moduri sunt Fotbal, Film sau Gaming.

Tehnologia avansată Full HD 3D oferă o vizionare clară, captivantă și realistă, eliminând imaginile remanente și durerile de cap. Televizorul este însoțit de două perechi de ochelari 3D. Sunetul are o calitate superioară și este asigurat de tehnologia Dolby MS10. Sistemul audio este de tip Down Firing și Full Range și are o putere de 20 W. Televizorul are un player media integrat.

La nivelul dotărilor smart, televizorul se remarcă printr-un procesor puternic Quad Core care face posibile navigarea pe internet, rularea de aplicații și multitasking-ul. Interacțiunea cu utilizatorul este și ea crescută, timpii de așteptare fiind reduși, iar interfața fiind prietenoasă.

Pentru controlul televizorului Samsung 40H6410 pot fi folosite cele două comenzi care îl însoțesc, gesturile mâinilor și chiar și comenzile vocale datorită tehnologiei Voice Interaction. În cazul comenzilor vocale, acestea pot fi folosite și pentru navigare, deschiderea unei aplicații sau căutarea unui film. Mai mult, smartphone-ul sau tableta pot fi și ele folosite pe post de telecomandă, fiind folosite drept suporturi de pe care să se redea conținut sau pe care să se distribuie.

Conexiunea la internet se poate stabili atât prin wireless, cât și prin cablu. La nivelul conectivității, televizorul mai beneficiază de 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB, un port Scart, un port pentru component și unul video composite. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/C/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 101 cm,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40H6410 este un Smart TV ce pregătește utilizatorului o experiență 3D incredibilă chiar în propiul living, astfel că te vei putea bucura cele mai captivante filme.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.