Samsung 40H6240 – un model Smart cu un design elegant

Modelul Samsung 40H6240 este unul dintre modelele de succes de anul acesta din gama Samsung, întrucât vine cu abilități smart de calitate, ecran Full HD, noul mod Fotbal și culori foarte vii. Acest model include şi funcția 3D, atât de mult râvnită în ultima perioadă, care aduce o realitate virtuală în casele utilizatorilor. Prețul acestui televizor este de aproximativ 3250 lei (verifică preț actualizat), în această perioadă, un preț rezonabil pentru modelele din gama smart.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Design-ul acestui model este diferit de cel al celorlalte televizoare din seria H a anului 2014, având un stand în forma de X, spre deosebire de celelalte modele care au un stand de formă dreptunghiulară sau neregulată. Nu pot spune că sunt fană a acestor standuri, dar nu-i nici o problemă din acest punct de vedere, există posibilitatea demontării lui, și a montării device-ului pe un suport de perete.Ramele sunt foarte subțiri, de culoare neagră, aproape inexistente, iar logo-ul Samsung se regasește în partea de jos a ecranului, fără a ieși în evidență prea mult de această dată.

Back panel-ul găzduiește intrările și ieșirile audio, video și pe cele dedicate internetului, în lateral, integrate în materialul din spate, pentru un acces mai ușor atunci când televizorul este amplasat pe perete. Începând cu seria 6000 a fiecarei game, Samsung și-a făcut un obicei din a îmbunătăți caracteristicile modelelor, fiecare model ascendent având elemente în plus față de celelalte. Așadar, modelul 40H6240 aduce o imagine mai clară, o tehnologie mai avansată, funcția 3D și un browser mai rapid. Modelul cântărește numai 9 kg, asta însemnând că te vei descurca singur să îl muți la nevoie.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 40H6240

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Referitor la partea tehnică, acest model Smart vine cu numeroase avantaje de care utilizatorii se pot bucura în viața de zi cu zi, oferind confort şi calitate, dar și experiențe noi. Tehnologia LED beneficiază și de caracteristici auxiliare precum Motor Hyper Real 3D care oferă imagini 3D și care are abilitatea de a transforma imaginile 2D în 3D sau Wide Color Enhancer Plus care înfrumusețează aspectul culorilor.

Modul Film mode este foarte practic atunci cand utilizatorul vizionează filme într-un  ambient foarte puțin luminat. Acest model are un Clear Motion Rate de 200 iar, pentru imaginile dinamice, utilizatorul poate selecta modul Fotbal. Cele două difuzoare ale televizorului, au câte 10 W și propagă sunetul în mod descendent, utilizând tehnololgia Dolby Premium Sound 5.1 pentru un sunet cu efect de surround cât mai profund și Dolby MS10 şi DTS Studio Sound.

Având în vedere faptul că televizorul redă video-uri 3D, și sunetul trebuie să includă această tehnologie. Așadar, cumpărătorii acestui model se vor putea bucura de un sunet 3D, ca la cinema. Din punct de vedere al inteligenței televizorului, acesta nu include funcții precum recunoașterea facială, control vocal sau prin mișcare, însă dispune de renumitul Smart Hub, de aplicații preinstalate și de posibilitatea downloadării altor aplicații prezente în magazinul Samsung Apps, de web browser, programe destinate copiilor și celor interesați de fitness.

Fluiditatea interfeței este ridicată, însă viteza de răspuns și aceea de încărcare a paginilor depinde foarte mult de viteza de internet a fiecarui utilizator. Un alt lucru important de știut este că pentru o experiență Skype completă, este necesară cumpărarea unei camere TV separat, ca accesoriu, în funcție de modelul recomandat în manual. Acest model are posibilitatea de a interacționa cu alte dispozitive precum smartphone-uri, tablete, laptop-uri sau desktop-uri atunci când este necesară împărtășirea fișierelor.

De asemenea, prin Smart View şi Smart Mirroring, imaginea de pe telefon sau tabletă poate fi văzută pe ecranul TV-ului și invers. În ceea ce privește alte dispozitive, TV-ul poate fi conectat prin cablu cu dispozitive moderne. Acest model dispune de patru porturi HDMI, trei porturi USB, ο mufă pentru cablu ethernet, o intrare SCART, o intrare composite, una component și o intrare audio optică digitală. Acest televizor îndeplinește funcțiile unui computer și are imaginea unui ecran de ultimă tehnologie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D,
  • 101 cm,
  • HDMI,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40H6240 este un Smart TV 3D, potrivit în special pentru iubtorii de filme. Asigură divertismentul la domiciliu la un nivel mai ridicat ca niciodată.

User Rating: 2.9 ( 11 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.