Samsung 40H5500 – responsabil cu divertismentul întregii familii

Samsung promite utilizatorilor că divertismentul la domiciliu nu a fost niciodată la un nivel mai ridicat ca în cazul modelului 40H5500. Prețul pentru televizorul Samsung 40H5500 este de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat). Prețul nu este unul chiar accesibil, iar lipsa funcției 3D pe care unii competitori au adăugat-o pentru un preț relativ apropiat s-ar putea dovedi un punct în minus semnificativ. Dar, având în vedere dotările Full HD care funcționează impecabil, televizorului nu i se pot reproșa prea multe.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Nivelul de realism, trecut dincolo de orice așteptări, oferă o experiență unică. Samsung atrage atenția printr-un design minimalist în cea mai pură formă prin ecranul uriaș încadrat de o ramă extra-subțire. Cu o rezoluție de două ori mai mare decât cea a unui televizor obișnuit, televizorul introduce privitorul într-o lume de profunzime totală. Funcțiile smart avansate completează dotările și aduc vizionarea filmelor, serialelor și videoclipurilor la un alt nivel.

Poze cu televizorul Smart Samsung 40H5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Imaginile Full HD sunt redate pe un ecran cu o diagonală de 101 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Cu dimensiunile de 906.6 x 578.2 x 196.4 mm, televizorul oferă o experiență cinematografică perfectă.

Televizorul smart permite rularea de aplicații, videoclipuri, programe TV și menține utilizatorul conectat la rețelele de socializare prin Smart Hub. Cu funcția Motion Control, televizorul recunoaște mișcările degetelor, astfel încât atingerea unui deget este de ajuns pentru a selecta programul dorit, pentru a seta volumul sau pentru a naviga pe paginile Web.

Samsung 40H5500 include o serie de moduri de vizualizare care ajustează imaginea astfel încât să fie obținut cel mai bun rezultat. Spre exemplu, modul Fotbal evidențiază iarba verde de pe ecran și culorile stadionului și, în plus, permite înregistrarea fazelor importante ale meciului. La nivelul dotărilor tehnice, este de remarcat procesorul Quad Core care permite desfășurarea fluidă a activităților în sistem multitasking, comutarea conținutului și navigarea web.

Cea mai recentă aplicație Samsung pentru televizoare este Smart View 2.0. Aceasta permite distribuirea conținutului TV pe toate dispozitivele. Astfel, tableta sau smartphone-ul pot fi folosite chiar drept telecomandă pentru televizor. Prin intermediul panoului multimedia al aplicației Smart View 2.0 serialele preferate pot fi urmărite de pe toate dispozitivele.

Prin intermediul porturilor USB și al funcției ConnectShare Movie, filmele, imaginile, muzica și videoclipurile de pe orice stick de memorie sau HDD extern pot fi redate Full HD pe ecranul uriaș al televizorului. Datorită tehnologiei Wi-Fi integrate, navigarea paginilor de internet nu a fost niciodată mai ușoară. Televizorul suportă inclusiv imaginile din aplicația Skype.

Imaginilor Full HD le este asociat un sistem audio Full Range pe măsură, asigurat de tehnologiile Dolby MS10, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Sunetul are două ieșiri de 10 W. Televizorul are player multimedia integrat.

La nivelul conectivității, televizorul are 3 porturi HDMI care fac posibilă conectarea la alte dispozitive precum consolele de jocuri sau playerele Blu-Ray, 1 port Scart RGB, 1 port pentru intrare de component, 1 port pentru intrare video composite, 1 port audio și 2 porturi USB. Pentru un pachet complet, televizorul vine și cu TV Tuner digital DVB-T, DVB-C. Consumul mediu pentru acest dispozitiv smart este de 108 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • preț decent,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40H5500 este un Smart TV cu o diagonală destul de mare, ce asigură distracția întregii familii indiferent de momentul zilei.

User Rating: 4.08 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.