Samsung 40H5203 – televizorul LED Full HD Dual Core

În ultima perioadă atunci când spui Dual Core te poți referi și la tipul de procesor al televizorului tău. Datorită creșterii ofertei de televizoare Smart și a gradului de accesibilitate, din ce în ce mai mulți utilizatori aleg acest tip modern de dispozitiv care aduce conectivitatea de acasă la un alt nivel. Un astfel de model este și Samsung 40H5203. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), fiind astfel destul de atractiv. Încadrându-se într-un buget mediu, modelul oferă la schimb dotări Smart și un ecran generos de calitate Full HD.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul acestuia este unul minimalist, modelul fiind disponibil pe negru și având un aspect foarte plat care îi oferă o notă superioară de eleganță. Ecranul oferă o vizibilitate excelentă datorită faptului că este încadrat de o ramă foarte subțire. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Suportul este plat și dreptunghiular, oferind o stabilitate bună. Având dimensiunile de 905.2 x 525.4 x 91.1 mm, modelul este unul destul de generos.

Poze cu televizorul Smart Samsung 40H5203

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 101 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt redate în aspect 16:9 și se remarcă printr-un grad ridicat de realism. Contrastul acestora este unul ridicat, iar datorită LED-urilor luminozitatea este menținută la un nivel constant.

La baza calității imaginilor se află o serie întreagă de tehnologii avansate. Una dintre acestea este tehnologia Wide Color Enhancer. Folosind un algoritm avansat pentru îmbunătățirea culorilor aceasta reușește să le redea exact așa cum au fost gândite să fie văzute. În plus, pentru redarea imaginilor în mișcare ecranul este dotat cu tehnologia Clear Motion Rate de 100 Hz. Aceasta elimină blur-ul întâlnit în cazul modelelor obișnuite și scoate la iveală detalii impresionante.

Pentru o experiență de vizionare ideală, Samsung 40H5203 oferă utilizatorului o serie de moduri de vizualizare ce reglează automat setările în funcție de tipul de conținut vizionat. Astfel, tehnologiile avansate sunt exploatate la maximum. Există un mod de vizionare special pentru fotbal care evidențiază verdele ierbii și culorile stadionului, un mod pentru gaming, unul pentru filme și unul natural.

Experiența de vizionare este completată de un sistem audio cu o putere de 20 W. Sunetul este unul bogat, puternic și clar. Tehnologiile de la baza sistemului audio sunt Dolby MS10, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1. Modelul dispune de un player media integrat și poate reda muzică direct de pe un stick USB.

La nivelul dotărilor Smart se remarcă în primul rând procesorul Dual Core care oferă o interfață de utilizare prietenoasă și fluidă și face posibilă navigarea pe internet. Vei putea astfel să navighezi în browser, să descarci aplicații, să urmărești filme și emisiuni online și să folosești rețelele de socializare exact la fel ca pe smartphone sau tabletă.

Conectivitatea are un nivel standard, existând 2 port-uri HDMI și câte un port USB, Scart, video composite și de component, precum și un port de rețea. Televizorul se poate conecta astfel la PC-uri, laptopuri, stick-uri de memorie, playere Blu-Ray sau DVD, sisteme audio externe sau console de joc. Există și un tuner digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea programelor digitale fără a mai necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 101 cm,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40H5203 este un Smart TV cu o diagonală de 101 cm, ce asigură un raport calitate-preț avantajos pentru iubitorii de astfel de gadgeturi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.