Samsung 40H5000 – televizorul LED cu ecran Full HD

Pentru cei care își doresc un televizor cu imagine Full HD și un ecran mare, producătorul corean prezintă modelul Samsung 40H5000. Acesta ridică standardele de calitate pentru ecranele televizoarelor non-smart și promite o experiență de vizionare perfectă. Prețul pentru acest model este de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil dacă luăm în considerare diagonala sa și faptul că vorbim de o rezoluție Full HD.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul ales este unul minimalist, optându-se pentru o ramă neagră subțire care încadrează ecranul. În mod suprinzător, partea de jos a ramei, care integrează și logo-ul producătorului, este argintie. Acest lucru dă impresia de stabilitate televizorului, în același timp ecranul părând mai mare. Televizorul are dimensiunile fără stand de 908.2 x 532.9 x 64.8 mm și o greutate de 14 kg, fiind unul mare și, prin urmare, adresat poziționării fixe într-o cameră.

Poze cu televizorul Samsung 40H5000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED Full HD reprezintă punctul forte al televizorului. Acesta are o diagonală de 101 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care permite redarea videoclipurilor 1080p, în aspect 16:9, iar claritatea acestora este incredibilă. Pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor, este folosită funcția Wide Color Enhancer Plus care evidențiază cele mai mici detalii, crește contrastul și redă culorile într-un mod natural. Funcția Clear Motion Rate 100 îndepărtează blur-ul în cazul imaginilor în mișcare, făcând posibilă observarea unor detalii imposibile în cazul unui televizor obișnuit. Astfel, cursele de mașini, ciclism și restul înregistrărilor sportive vor oferi o experiență cu totul nouă.

Samsung 40H5000 asigură mai multe moduri de vizionare care reglează setările pentru o vizionare optimă, în funcție de tipul de program urmărit. Astfel, modul Fotbal evidențiază culorile ierbii și stadionului, dar și sunetul, pentru o experiență comparabilă cu cea live.  Pentru gameri, modul Game va reda cele mai mici detalii și va regla luminozitatea pentru o sesiune de joc realistă. Alte moduri disponibile sunt Film sau Natural.

Sistemul audio este Down Firing și Full Range și este asigurat de tehnologiile Dolby Digital Plus și
Dolby Pulse. Prin urmare, calitatea sunetului este una superioară, tonurile fiind calde și bogate. Sunetul are claritate și putere ridicate, auzindu-se bine chiar și notele joase ale bass-ului. Ieșirea sunetului se face prin două boxe de 10 W.

La nivelul conectivității, televizorul se prezintă ceva mai slab, având doar două port-uri HDMI și un singur port USB, alături de câte o intrare pentru cele standard (Scart, component și video composite). Deși ar fi fost binevenit un număr mai mare de port-uri HDMI și USB, cele existente permit conectarea pe rând a unui player Blu-Ray sau DVD, a unei console pentru jocuri sau a unui stick de memorie. Pentru acesta din urmă, tehnologia ConnectShare Movie permite redarea directă a filmelor, fotografiilor sau muzicii. Televizorul mai dispune de o ieșire audio digitală și un Tuner TV digital DVB-T, DVB-C care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • HDMI,
  • preț decent,
  • 101 cm,
  • Full HD

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40H5000 este un model ce face parte din generația de televizoare ale anului 2014, ce oferă o diagonală generoasă, precum și 101 cm.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.