Samsung 40F7000 – acum ai cinematograful în propriul living

Îți plac filmele și ți-ai dori să experimentezi senzația trăită în cinematograf chiar la tine acasă? Acum este posibil acest lucru, datorită televizorului Samsung 40F7000, un model 3D, ce vine la un preț de aproximativ 5000 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat prin faptul că discutăm de un Smart TV, cu o diagonală generoasă, ce promite să ofere senzații incredibile fiecărui utilizator.

În ceea ce privește designul, gigantul coreean oferă un aspect premium, deosebit față de modelele mai ieftine din ultima gamă lansată. Modelul arată absolut spectaculos, părând desprins parcă din viitor. Are o ramă ultra slim, abea se poate observa, cu un suport dreptunghiular metalic, care mie personal mi se pare elegant, construit cu mult bun gust, însă pentru cei ce nu sunt impresionați de aceste detalii, suportul poate fi demontat, iar televizorul poate fi suspendat pe perete.

Poze cu televizorul Smart Samsung 40F7000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung este un model Smart lansat în 2013, ce oferă imagini 3D impresionante, reușind să transpună telespectatorul într-o lume tridimensională antrenantă și plăcută. Modelul se bucură de o diagonală de 101 cm, suficient de mare pentru sufrageriile din apartamentele românilor și are o rezoluție 1920 x 1080 pixeli, Full HD.

Claritatea imaginilor, contrastul bun și naturalețea culorilor sunt susținute de caracteristicile de imagine: Clear Motion Rate 800, Micro Dimming, Digital Noise Filter(reduce zgomotul de imagine), Wide Color Enhancer Plus și 3D HyperReal Engine.

Pe partea de sonorizare impresionează prin sistemul ce încorporează 2 boxe de 10 W, ce oferă sunete clare și profunde, făcându-te să te simți ca într-o sală de cinema. Având în vedere că este un televizor destul de nou, este evident că dispune de tuner digital, mai exact de modelul DVB-T/C/S2, pentru ca orice utilizator să poată viziona posturile în format HD, fără a fi nevoit să opteze pentru un abonament tv digital, pentru care ar trebui să plătească în plus și pe deasupra ar mai fi nevoit să își umple camera de cabluri inestetice.

În cazul în care urmăriți diferite emisiuni sau vreți să aveți amintirea unui anumit meci, playerul multimedia integrat vă permite înregistrarea diferitelor momente. În ceea ce privește conectivitatea, pot spune că televizorul Samsung este foarte bine dotat, mai exact încorporează: 4 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, SCART, Slot CI, ieșire audio digitală, intrare video composite, intrare component, minijack căști și bineînțeles wireless.

Fiind un Smart TV, modelul oferă nenumărate aplicații, potrivite pentru fiecare membru al familiei, jocuri interactive pentru copii, programe de fitness pentru doamne și totodată posibilitatea ca utilizatorul să folosească Youtube-ul pentru diferite căutări, rețelele de socializare pentru a discuta cu prietenii și totodată browserul de internet.

Televizorul vine la pachet cu două perechi de ochelari 3D, pentru a vă putea delecta la un film bun împreună cu partenerul de viață. Cântărește 12,85 kg și are un consum de 66 W, astfel că nu veți simți modificări mari la factura de energie electrică.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile,
  • Smart TV,
  • 3D,
  • Full HD

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 40F7000 este un Smart Tv 3D ce oferă nu numai un design rafinat, ci și senzația unei săli de cinema în propriul living.

User Rating: 4.88 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.