Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6800

Îţi plac televizoarele moderne şi te gândeşti că ţi s-ar potrivi unul de minune în living? Ei bine Samsung a lansat de câteva luni cea mai nouă şi mai modernă gamă de televizoare, ce cu siguranţă te va încânta. Din această gamă face parte şi televizorul Samsung 40F6800, un televizor elegant, ce vine la un preţ de aproximativ 4100 lei (verifică preț actualizat), un preţ care poate ţi se va părea cam piperat, însă având în vedere că vorbim de un televizor Smart TV 3D, ce dispune de cele mai bune caracteristici, nu ne puteam aştepta la altceva.

Designul acestui televizor este un model nou, cu margini transparente şi foarte subţiri. Suportul pe care se sprijină are o formă puţin atipică, adică, vorbim de două „picioruşe” argintii.

Poze cu televizorul Samsung 40F6800

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă partea de design putem spune că ni se pare extrem de interesantă, haideţi să vedem ce ne oferă partea tehnică. În primul rând putem remarca faptul că noul model Samsung 40F6800 dispune de Wi-Fi integrat, ceea ce înseamnă că nu va trebui să mai căutaţi un adaptor wireless pentru a vă putea conecta la internet. Acum este mult mai simplu să vă conectaţi la reţelele de socializare oridecâte ori doriţi, pentru a fi mereu la curent cu ultimele postări, de asemeni puteţi asculta melodiile preferate de pe Youtube sau de ce nu, puteţi încerca cele mai noi aplicaţii din Smart Hub.

Samsung 40F6800 este un Smart TV 3D cu o diagonală de 80 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080, ce utilizează caracteristici de îmbunătăţire a imaginii, precum: 3D HyperReal Engine, Clear Motion Rate 400, Digital Noise Filter
Wide Color Enhancer Plus, Film Mode şi Natural Mode Support. Aceste caracteristici desăvârşesc imaginea clară şi naturală.

Sunetul este întreţinut de sistemul audio Down Firing + Full Range cu două boxe de 10W, ce încorporează caracteristicile: DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound, Dolby Digital Plus / Pulse, Auto Volume Leveler şi
3D Sound.

Pe partea de conectivitate, Samsung 40F6800 are o gamă destul de generoasă şi ofertantă: 4 porturi HDMI, 3 porturi de USB 2.0, o intrare component, o ieşire audio digitală, SCART, Slot CI+, etc.

Transforma-ţi-vă livingul în sală de cinema cu  Samsung 40F6800, si filmele vor căpăta un alt sens, mai cu seamă că dispune de suport 3D.

Pro

  • Smart TV,
  • 3D
  • HDMI,
  • procesor Dual Core,
  • port Wi-Fi integrat

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Excelent

Samsung 40F6800 este un Smart TV 3D ce vă va transpune într-o nouă dimeniune de fiecare dată când veţi urmări un film.

User Rating: 2.73 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. POATE INLOCUI CONSOLELE?ADICA SA SE CONECTEZE CONTROLERUL DIRECT LA TV?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.