Televizor Smart 3D LED Samsung 40F6400

Ne plac gadgeturile şi totodată ne place să fim la curent cu ultimele apariţii în ceeea ce priveşte acest domeniu. De aceea astăzi am ales să discutăm de ultima gamă de televizoare lansată de cei de la Samsung. Iar din această gamă am selectat astăzi televizorul Smart 3D LED Samsung 40F6400, un televizor ce vine la un preţ de aproximativ 3300 lei (verifică preț actualizat), un preţ ce nu şi-l permite oricine, dar care cu siguranţă reflectă calitatea şi inovaţia acestui televizor.

Din punct de vedere al designului, pot spune că Samsung 40F6400 se prezintă foarte bine. Este extrem de subţire, iar piciorul pe care se sprijină este argintiu şi în formă de X . În cazul în care vreţi să faceţi economie de spaţiu există posibilitatea să înlăturaţi piciorul şi să montaţi televizorul pe perete.

Poze cu televizorul Samsung 40F6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 40F6400 este un Smart TV, ce îşi propune să vă transpună într-o lume tridimensională, o lume în care veţi simţi că faceţi parte din acţiune, şi când spun asta mă refer la filmele 3D.  Diagonala televizorului este de 101cm, iar rezoluţia este Full HD, pentru ca utilizatorul să se bucure de cele mai bune programe, la cea mai înaltă calitate.

În ceea ce priveşte imaginea, Samsung 40F6400 dispune de nenumărate caracteristici de optimizare, pentru ca rezultatul să fie cu adevărat spectaculos. Aceste caracteristici sunt: Film Mode(optimizează automat imaginea), Clear Motion Rate 200(oferă claritate imaginilor derulate la viteză mare), Wide Color Enhancer Plus(este utilizat pentru a reda culori mai vii), 3D HyperReal Engine(este motoraşul responsabil de performanşele televizorului), Natural Mode Support(pentru imagini mai maturale) şi Digital Noise Filter(elimină „zgomotul” de imagine).

Sunetul este asigurat de sistemul Down Firing + Full Range cu cele 2 boxe de 10W, ce încorporează caracteristicile: DTS Premium Audio 5.1, 3D Sound, Dolby Digital Plus / Pulse, DTS Studio Sound şi Auto Volume Leveler, ce asigură un diveristment deplin, atât din punct de vedere vizual, cât şi auditiv.

Legat de conectivitate, pot spune că Samsung 40F6400 dispune de o gamă foarte generoasă, şi anume, 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, SCART, minijack căşti, o intrare component, o intrare video composite, o ieşire audio digitală, Slot CI + şi port Wi-Fi inclus(ceea ce înseamnă că nu veţi mai avea nevoie de adaptor wireless).

Pro

  • Smart TV,
  • 3D,
  • design plăcut
  • HDMI,
  • port Wi-Fi inclus

Contra:

  • nimic deocamdată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Excelent

Samsung 40F6400 este un televizor din gama nouă prezentată de gigantului corean, ce cu siguranţă va impresiona atât prin design, cât şi prin specificaţii tehnice.

User Rating: 3.33 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.