Televizor Smart LED Samsung 40F5500

Gigantul corean Samsung, ne-a obişnuit cu aceste lansări periodice, menite să aducă noutatea şi cele mai bune tehnologii în vieţile noastre. Asta s-a întâmplat şi anul acesta cu gama de televizoare recent lansată, ce sunt convinsă că se va bucura cel puţin de acelaşi success ca şi cea de anul trecut.

Astăzi am ales să vă prezint televizorul Samsung 40F5500, un model elegant şi totodată foarte bine pus la punct pe partea tehnică. Vine la un preţ de aproximativ 2900 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de piperat, dar având în vedere că este un televizor recent lansat în România şi că se bucură de  cele mai bune specificaţii, nu ar trebui să ne mire foarte tare acest aspect.

Din punct de vedere al designului, Samsung 40F5500  are un aspect plăcut, vine cu ramă foarte subţire ce face ca imaginea să pară mult mai mare, iar piciorul este în formă de X, ceea ce sugerează eleganţă şi rafinament.

Poze cu televizorul Samsung 40F5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 40F5500 este un Smart TV, ce se bucură de o caracteristică extreme de utilă, şi anume port Wi-Fi integrat, ceea ce vă va scuti de achiziţionarea acelui adaptor wireless. Mai mult de atât acum dispuneţi de cele mai noi aplicaţii pe care le puteţi accesa din Smart Hub, şi totodată aveţi posibilitatea să verificaţi şi reţelele de socializare, prietenii ce au mai postat sau de ce nu videoclipurile preferate direct de pe YouTube.

Samsung 40F5500 are o diagonal de 102cm şi o rezoluţie Full HD, de 1920 x 19080, şi dispune de cele mai noi caracteristici, pentru ca fiecare utilizator să se bucure de cea mai bună imagine. Aceste caracteristici sunt: HyperReal Engine( acesta este motoraşul ce se ocupă de performanţele televizorului), Film Mode(optimizează automat imaginea), Wide Color Enhancer Plus( optimizează culorile), Clear Motion Rate 100(se ocupă de claritatea imaginilor în derulare), Digital Noise Filter(reglează “zgomotul de imagine”) şi Natural Mode Support(pentru o imagine cât mai apropiată de cea reală).

Pe partea de sunet, Samsung 40F5500 dispune de sistemul Down Firing + Full Range, ce utilizează două boxe de 10W cu caracteristicile: DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, Dolby Digital Plus / Pulse.

În ceea ce priveşte conectivitatea, televizorul dispune de o gamă bogată, şi anume: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, SCART, Slot CI, o ieşire audio digitală, etc.

Pro

  • Smart TV,
  • HDMI,
  • procesor Dual Core,
  • port Wi-Fi integrat

Contra:

  • nu are suport 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Samsung 40F5500 este un Smart TV, ce face parte din cea mai recentă gamă a producătorului coreean, ceea ce înseamnă că utilizatorul va beneficia de cele mai bune caracteristici, însă şi preţul va fi unul pe măsură.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.