Televizor Smart LED Samsung 40F5300

Fiindcă ne place să vă ţinem la curent cu ultimele noutăţi în materie de gadgeturi, iată că cei de la Samsung au lansat de curând în România, cea mai nouă colecţie de televizoare. Unul dintre modelele ce fac parte din această gamă şi care nouă ne-a atras atenţia, este Samsung 40F5300, ce vine la un preţ de aproximativ 2900 lei (verifică preț actualizat), un preţ care nu aş putea spune că este chiar la îndemâna oricui, însă având în vedere că discutăm de un Smart TV recent lansat, nu cred că ne puteam aştepta la un preţ prea mic.

În ceea ce priveşte designul, Samsung 40F5300 se bucură de un aspect plăcut şi elegant. Se sprijină pe un picior dreptunghiular, pe care îl puteţi detaşa în cazul în care nu vă place şi vreţi să montaţi televizorul pe perete.

Poze cu televizorul Samsung 40F5300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 40F5300 este un Smart TV ce se bucură de o diagonală de 102 cm şi de o rezoluţie Full HD. Ceea ce îmi place la această nouă gamă de televizoare Samsung, este că vin cu port USB inclus, astfel că nu va mai trebui să vă achiziţionaţi acel adaptor wireless. Partea de divertisment nu a fost nicicând mai generoasă, aşa că vă puteţi bucura de cele mai noi aplicaţii şi  totodată aveţi acces la videoclipurile şi muzica preferată prin intermediul Youtube-ului.

Acum imaginea este mult mai clară şi în culori mult mai naturale, datorită caracteristicilor speciale cu care vine, şi anume: Digital Noise Filter, HyperReal Engine, Wide Color Enhancer Plus, Clear Motion Rate 100 şi Film Mode. Experienţa vizuală, bogată şi clară este îmbunătăţită de sistemul audio Down Firing + Full Range cu două boxe de 10W, ce asigură divertismentul deplin atât vizual, cât şi auditiv.

Pe partea de conectivitate, Samsung 40F5300 dispune de o varietate destul de mare, şi anume: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, RJ45, SCART, Slot CI+, o ieşire audio digitală, o intrare video composite, o intrare component şi minijack de căşti. Procesorul Dual Core sporeşte viteza în multitasking, permiţându-vă efectuarea mai multor activităţi concomitent.

Pro

  • Smart TV,
  • HDMI,
  • procesor Dual Core,
  • port Wi-Fi integrat

Contra:

  • nu are suport 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Samsung 40F5300 este un televizor de ultimă generaţie care vine în întâmpinarea utilizatorului cu o viteză mai mare în multitasking datorită procesorului Dual Core, dar şi cu aplicaţii şi funcţii mult mai multe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.