Samsung 32K5502 – un Smart TV cu rezoluție Full HD la preț mic

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 8.8
Conectivitate - 8.7

8.9

O alegere Smart

Samsung 32K5502 este un Smart TV din noua gamă lansată de producătorul coreean, ce oferă imagini de o calitate Full HD, la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.64 ( 24 votes)

În cazul în care îți dorești un televizor cu rezoluție Full HD din cea mai recentă generație lansată de Samsung, este bine de știut că acum îți poți alege un model fără să fi nevoit să bagi mâna adânc în buzunar. Samsung 32K5502 este unul dintre modelele cu cel mai mic preț lansat anul acesta de gigantul coreean, ce are mari șanse să devină și unul dintre cele mai bine vândute modele ale lui 2016. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1849 lei(verifică preț actualizat) sau dacă ești suficient de norocos îl poți găsi chiar și la reducere. Magazinul oferă și posibilitatea achiziționării lui în rate lunare de 112 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Cel.

Din punct de vedere al designului, televizorul este Ultra slim, cu o ramă extrem de subțire și un panou mai îngust ca oricând. Vine cu un suport finuț ce nu deranjează din punct de vedere vizual, dar în cazul în care vrei să economisești ceva spațiu, îl poți monta pe un suport de perete. Cântărește numai 6 kg, ceea ce înseamnă că îl poți muta cu ușurință dintr-o cameră în alta la nevoie. Dimensiunile sale sunt de 730,4 x 488,5 x 207,6 mm, astfel că dacă alegi să îl montezi pe un suport de perete, nu ocupă o suprafață prea mare.

Poze cu televizorul Samsung 32K5502

Samsung 32K5502

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul coreenilor este de fapt un Smart TV, ce rulează sistemul de operare Tizen. Acesta ajută ca performanțele televizorului să fie mult mai bune, navigarea pe internet mai rapidă și mai intuitivă. Noul Smart Hub pune la dispoziția utilizatorului o gamă mult mai bogată de aplicații interesante, dar și de jocuri, astfel încât vei găsi într-un singur loc tot ce te interesează. Cu aplicația Smart View, ai posibilitatea de a distribui cu ușurință conținutul de pe tabletă, smartphone sau laptop, direct pe TV.

Are o diagonală de 80 cm, ceea ce înseamnă că se va potrivi perfect pentru un dormitor sau un living cu o suprafață mai micuță. Distanța recomandată dintre TV și privirea telespectatorului este recomandată a fi de 3 ori cât diagonala televizorului. În cazul de față ar fi vorba de 240 mm. Televizorul are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080, perfectă pentru diagonala aceasta aș spune eu. Asigură imagini impecabile, detaliate, cu un contrast puternic, susținute de o serie de tehnologii de ultimă generație.

Sistemul audio stereo încorporează două ieșiri a câte 10 W, ce asigură un sunet suficient de puternic pentru diagonala dată.

Având în vedere că discutăm despre un TV din cea mai nouă gamă, prezența tunerului digital nu mai reprezintă o noutate. Acesta are rolul de a decoda canalele HD.

În ceea ce privește conectivitatea Smart TV-ul coreenilor vine echipat cu: 2 porturi USB 2.0, 3 porturi HDMI(pentru a conecta mai multe device-uri simultan), o intrare video composite, o intrare component, Wi-Fi integrat, Slot CI+ (potrivit pentru canalele criptate) și player multimedia integrat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • rezoluţie Full HD,
  • sistem de operare Tizen

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.