Samsung 32K5102 – un TV Full HD pe gustul meu

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.8

8.9

O alegere inspirată

Samsung 32K5102 este un televizor extrem de elegant, cu o diagonală potrivită pentru o cameră cu o suprafață medie, ce poate fi achiziționat la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.85 ( 2 votes)

Utilizat de dimineață până seara sau doar câteva ore după programul de lucru, televizorul a devenit partenerul care-ți ține de urât în momentele în care vrei să te relaxezi. Tocmai de aceea chiar și cele mai mici locuințe sunt dotate cu un televizor, iar pentru a se respecta proporțiile și aspectul interior al spațiului, este de la sine înțeles că în astfel de situații, un televizor cu o diagonală foarte generoasă ar arăta ca nuca-n perete. Așadar, pentru utilizatorii care duc lipsă de spațiu sau nu dispun de unui buget foarte generos, Samsung a adus pe piață unul din televizoarele cu cel mai inovativ design, Samsung 32K5102. Cu o diagonală mai mult decât decentă de 80 cm și un ecran slim, ușor de integrat în orice încăpere, televizorul Samsung, disponibil la prețul de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat) la eMag, se remarcă printr-o serie de specificații ce nu pot fi trecute ușor cu vederea.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Evomag și Cel.

Primul aspect, cel mai evident de altfel, face referire atât la dimensiunea sa, cât și la designul modern. Televizorul poate fi integrat cu succes atât într-un living de dimensiuni reduse, cât și într-o cameră de copii. Datorită celor 4 picioare cu design deosebit, televizorul își va găsi locul cu ușurință în încăpere. Poți opta pentru a păstra suportul sau poți opta să îl demontezi și să folosești un suport TV de perete. Cântărește numai 5 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta cu ușurință nu doar în cazul în care vrei să reamenajezi, ci și în cazul în care vrei să urmărești pe terasă un meci, împreună cu prietenii.

Poze cu televizorul Samsung 32K5102

Samsung 32K5102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rolul său principal este cu siguranță acela de a urmări emisiunile posturilor de televiziune preferate, însă, în același timp, el poate fi suportul perfect pentru vizionarea unui film de pe laptop sau PC, cu ajutorul unui cablu HDMI. Totodată, trebuie menționat și faptul că modelul Samsung poate prelua rolul de monitor și în alte situații, chiar și atunci când se dorește conectarea la o consolă. De asemenea, prezența portului USB oferă posibilitatea testării unui joc chiar de pe memory stick-ul pe care acesta este salvat. Tot ce trebuie să faci este să-l plasezi corespunzător în portul 2.0.

Indiferent de scopul pe care-l vei da televizorului, acesta nu te va dezamăgi, mai ales la capitolul imagine. Full HD înseamnă o imagine a cărei claritate și luminozitate depășește cu mult standardele clasice. Mai exact, presupune o claritate de 4 ori mai bună față de rezoluția HD. În plus contrastul dinamic ridicat va aduce în prim plan și cele mai mici detalii, pe care în mod normal nu le-ai remarca.

Pentru că un film nu înseamnă doar imagine, ci și un sunet pe măsură, sincronizat perfect cu acțiunea, televizorul este dotat cu două difuzoare. Sunetul stereo, este de o calitate superioară datorită tehnologiilor Dolby Digital Plus, DTS și Sound Mode. Ce înseamnă acest lucru? Indiferent cât de tare este setat volumul televizorului beneficiezi de un sunet clar, captivant, lipsit de bruiaje sau alte distorsiuni.

Datorită faptului că televizorul coreenilor este dotat cu un tuner digital (DVB-T, DVB-C) decodorul extern oferit de companiile ce se ocupă cu distribuirea televiziunii prin cablu ar putea deveni inutil, modelul Samsung putând reda posturile HD.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design modern și minimalist
  • Rezoluție Full HD
  • Sonorizare bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.