Samsung 32J6300 – televizorul Full HD curbat pentru o experiență aparte

După lansarea televizoarelor curbate, Samsung a început să încadreze acest tip de ecrane pe o serie din ce în ce mai largă de modele, care iată că acum a ajuns și la cele mid-range. Samsung 32J6300 este un televizor Full HD curbat, potrivit pentru cei care vor să experimenteze un nou mod de vizionare. Are un preț de aproximativ 2699 lei(verifică preț actualizatși este unul dintre puținele televizoare Full HD curbate la preț mai mic, făcând însă un compromis în ceea ce privește dimensiunile ecranului. Modelul este astfel potrivit pentru cei interesați în mod special de experiența de vizionare pe un ecran curbat și nu își permit un ecran mai generos.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului este construit în jurul curburii ecranului, aceasta influențând atât rama, cât și profilul și suportul. Este de remarcat cum producătorul a ales să doteze un televizor de dimensiuni cu ecran curbat, rămânând o întrebare dacă experiența poate fi percepută la nivel optim. Modelul are dimensiunile de 730.3 x 428.2 x 79.4 mm, fiind de apreciat faptul că, în ciuda curburii, profilul își păstrează o grosime atractivă. Rama nu este foarte subțire, dar menține niște dimensiuni atractive, iar suportul beneficiază de inserții metalice, așa că plusează mai mult pe partea de eleganță. Acesta urmează liniile ecranului, fiind alcătuit dintr-un picior fix, prevăzut în partea din față cu două brațe în U. Stabilitatea este astfel foarte bună.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 32J6300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de doar 80 cm, însă acesta promite să ofere un efect de adâncime mult mai profund, care să te introducă în mijlocul acțiunii. La acest lucru contribuie și tehnologia Auto Depth Enhancer de la Samsung, care reglează contrastul și tonurile de negru pentru completarea efectului de imersiune. Imaginile au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și sunt foarte clare, beneficiind în același timp de un contrast foarte bun și culori strălucitoare. Cu ajutorul tehnologiei Auto Motion Plus cadrele în mișcare sunt descompuse și redate mult mai fluid, fiind îndepărtată o mare parte din blur.

Sunetul care însoțește imaginile este unul de calitate, fiind potrivit pentru dimensiunile televizorului. Acesta are o putere de 20 W și este procesat folosind tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Studio Sound.

Funcțiile smart beneficiază de interfața Tizen, așa că rulează fluid și vei avea acces la conținut special pentru utilizarea tv. Procesorul quad core oferă chiar și posibilitatea desfășurării activităților în multitasking, astfel că vei putea rula aplicațiile și jocurile preferate, precum și să urmărești filme online sau să postezi pe rețelele de socializare, la fel ca pe smartphone. Viteza de lucru este susținută de interfața prietenoasă care oferă acces rapid și intuitiv la conținutul dorit. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

În ceea ce privește port-urile, vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Numărul de port-uri este superior celor disponibile pentru modelele Full HD obișnuite, producătorul mizând probabil pe faptul că utilizatorii vor dori să exploateze ecranul pe toate nivelurile și să îi asocieze dispozitive externe.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran Full HD curbat
  • sunet de calitate
  • funcții smart cu interfață Tizen
  • conectivitate ridicată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.1
Conectivitate - 8.9

9.2

O alegere Smart

Samsung 32J6300 este un Smart TV, cu o diagonală de 80 cm și ecran curbat, ce îți asigură o experiență interactivă cu fiecare utilizare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.