Samsung 32J6200 – televizorul Full HD smart de brand

Pentru cei care își doresc un televizor de calitate cu funcții smart și țin la brand, modelul Samsung 32J6200 reprezintă o alegere potrivită. Acesta are un preț ceva mai mare, dar calitatea de imagine și interfața smart specială merită investiția. Are prețul de aproximativ 2199 lei(verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai scumpe modele Full HD smart din categoria sa de dimensiuni.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Televizorul are un design ultra slim, seria din 2015 aducând o construcție mult mai subțire decât precedentele. Rama foarte îngustă contribuie și ea la crearea unui aspect elegant, modelul fiind unul dintre cele mai reușite din categoria sa de dimensiune. Suportul este de tip decorativ și oferă o stabilitate bună. Modelul are dimensiunile de 722.1 x 432.1 x 62.9 mm și este potrivit pentru un dormitor sau un living mai mic.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 32J6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm și o rezoluție Full HD. Rezoluția este dublă față de cea HD, trecerea la un alt nivel de calitate fiind clar vizibilă. Imaginile sunt redate la 1920 x 1080 pixeli, având o claritate foarte bună și redând mult mai multe detalii care cresc gradul de realism. Ecranul procesează suplimentar imaginile pentru a le oferi un raport optim între claritate, culoare și contrast. Contrastul este stabilit prin Micro Dimming Pro, tonurile din diferite părți ale imaginii fiind comparate în detaliu pentru redarea celor cu intensitate maximă. De asemenea, culorile sunt reglate și îmbunătățite pentru a acoperi un spectru larg. Rezultatul este unul foarte bun, imaginile fiind atât clare, cât și pline de viață datorită contrastului, culorilor și luminozității.

Sistemul audio are un randament destul de slab pentru acest nivel de preț. Volumul nu este foarte puternic, iar frecvențele puteau fi îmbunătățite.

Pe partea smart avem în primul rând un procesor quad core. Acesta susține foarte bine upgrade-ul la sistemul de operare Tizen, versiunea creată special pentru utilizarea tv de către cei de la Samsung. Sistemul permite astfel rularea unui număr mare de aplicații și jocuri optimizate pentru tv și oferă o interfață mult mai intuitivă, cu un meniu ușor accesibil. Meniul este dinamic și datorită unei funcții de memorare, vei găsi în bară conținutul accesat cel mai des, astfel încât să nu mai fie nevoie să îl cauți. De asemenea, interfața permite comutarea rapidă între conținutul online și cel TV.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, conexiunea la internet putându-se stabili wireless sau prin cablu.

Prețul este ceva mai mare față de modelele mai puțin cunoscute, dar și calitatea generală atinge un nivel mai ridicat. Trendurile din 2015 au crescut substanțial prețurile, upgrade-ul tehnologic fiind însă și el destul de mare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim
  • imagini de calitate
  • funcții smart optimizate
  • port-uri suficiente

Contra:

  • sunetul are o calitate scăzută

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.3
Conectivitate - 9

9.1

O alegere Smart

Samsung 32J6200 este un televizor inteligent care îmbină imaginile de calitate cu funcțiile smart adaptate pentru tv, așa că oferă o experiență complexă de vizionare și posibilități extinse de divertisment.

Vezi detalii
User Rating: 1.05 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.