Samsung 32J5600 – un smart TV elegant

Dacă te-ai săturat de televizorul tău vechi şi eşti dornic de o nouă experienţă, o experienţă care să îţi garanteze o calitate mult mai bună a imaginii, dar şi o relaţionare mai dinamică cu mediul online, înseamnă că trebuie să te orientezi către un Smart TV. Cei de la Samsung îţi oferă, pentru a te bucura de acest lucru, Samsung 32J5600, un Smart TV uşor de utilizat şi care aduce o experienţă deosebită. Dacă doreşti un produs de generaţie nouă şi care să îţi satisfacă nevoile în materie de tehnologie şi de a fi mereu informat, este de preferat să te orientezi spre acest produs. La preţul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat), acesta poate fi doar al tău şi îţi poate oferi o experienţă inedită în materie de filme, jocuri sau aplicaţii.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Cu un design metalic care se încadrează perfect, indiferent de aspectul camerei, o diagonală de 80 cm şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli Full HD, acest produs îţi garantează accesul la materialele, aplicaţiile sau accesările tale online favorite. Întrucât vorbim despre design, acest detaliu trebuie să continue cu designul şi calitatea imagini afişate. Calitatea este una îmbunătăţită datorită funcţiei Wide Colour Enhancer care garantează descoperirea şi celor mai mici detalii cromatice, aducând o imagine exact cum ar trebui să existe. Accesul la materialele tale favorite se datorează capacităţii de memorare a accesărilor tale, le ordonează în funcţie de acest criteriu dar îţi aduce şi noi sugestii populare, fără a mai fi nevoie să cauţi tu singur de fiecare dată.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 32J5600

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Întrucât vorbim despre un Smart TV, acesta ne oferă şi posibilitatea de a accesa orice aplicaţii dorim, ba mai mult, acestea chiar ne sunt sugerate în funcţie de criterii precum popularitatea sau noutatea. Tot legat de aplicaţii putem vorbi despre experienţa avansată a jocurilor de familie, cele de acţiune sau cele de curse, datorită posibilităţii de interconectare cu numeroase console de jocuri sau gamepaduri.

Dacă nu eşti fan jocuri şi te pasionează mai mult filmele, ai posibilitatea de a le viziona direct de pe stick-ul de memorie datorită funcţiei ConnectShare Movie. Bucuria unei experienţe asemănătoare unui mici săli de cinema se datorează caracteristicilor de imagine Hyper Real, PQI 400, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode, Natural Mode Suport şi caracteristicilor de sunet 2 x 10 W precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link sau TV SoundConnect. Dacă doreşti să întrerupi un videoclip sau un film în derulare pe internet pentru a privi o emisiune de actualitate sau divertisment, nu trebuie să îţi faci griji, întrucât poţi relua vizionarea de unde a rămas sau, mai bine spus, de unde i-ai pus pauză.

În materie de comunicaţii ale acestui Smart TV, mai avem de menţionat existenţa a două porturi USB 2.0, a trei porturi HDMI, a unei conexiuni de reţea RJ-45 Wi-Fi integrate, a unui Slot CI+ dar şi a unei ieşiri audio digitale. Toate performanţele menţionate anterior, dar şi cele care nu au fost menţionate, sunt realizate având la dispoziţie un procesor destul de puternic Quad Core care ajută la rularea unor aplicaţii multiple şi la eliminarea timpilor suplimentari de aşteptare între comutarea unor meniuri sau aplicaţii diferite.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Preţ atrăgător
  • Dotat cu tehnologii moderne
  • Smart TV

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 8.7
Conectivitate - 8.6

8.8

O alegere Smart

Samsung 32J5600 este un Smart Tv, cu o diagonală de doar 80 cm și o rezoluție Full HD, ce îl fac potrivit pentru un dormitor.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.