Samsung 32J4510 – un televizor Smart accesibil

Samsung 32J4510 este un televizor din gama 2015 a producătorului corean, potrivit pentru cei ce sunt interesați de funcții Smart, de o experiență cât mai plăcută, raportată la un preț extrem de rezonabil. Modelul despre care vom discuta astăzi îl poți găsi în magazine la prețul de aproximativ 1499 lei(verifică preț actualizat), iar pentru cei ce nu dispun de suma completă este bine de știut că poate fi achiziționat și în rate, cu o rată lunară de aproximativ 69 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag. 

Modelul impresionează printr-un design oarecum aparte. Dacă marea majoritate a televizoarelor sunt negre, ei bine acesta este realizat pe alb, sprijinit pe două picioare argintii. Rama ce încadrează ecranul este destul de slim, e drept modelele mai scumpe beneficiază de o ramă mult mai slim, dar pe mine una nu mă deranjează deloc nici aceasta. Suportul televizorului este realizat în stil minimalist, conferindu-i totuși stabilitate. Însă pentru cei ce preferă să facă ceva economie de spațiu, pot oricând să își monteze televizorul pe un suport de perete, fără prea mare bătaie de cap. Noul Smart TV de la Samsung este ușor de utilizat, beneficiază de o interfață intuitivă, ceea ce înseamnă că va putea fi folosit fără mari bătăi de cap, chiar și de cei mai puțin familiarizați cu tehnologia.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 32J4510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung este unul dintre modelele celei mai noi generații de televizoare, ce vine la pachet cu nenumărate opțiuni de divertisment și funcționalități. De acum poți partaja extrem de ușor conținut între ecranul televizorului și terminalul mobil, cu doar un clic.

Are o diagonală de 80 cm, cu o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Datorită caracteristicilor de imagine, utiliatorul beneficiază de imagini clare, detaliate, cu un contrast bun și culori mai vii.

Partea de sonorizare, este susținută de un sistem audio Nicam, ce încorporează 2 difuzoare a câte 5 W. Recunosc că mi-ar fi plăcut un sistem ceva mai puternic, dar având în vedere prețul, este evident că nu le poate avea pe toate. Totuși acest aspect se poate rezolva extrem de ușor la nevoie, cu un sistem Home Cinema.

La capitolul conectivitate, modelul Samsung dispune de o gamă destul de bogată: 2 porturi HDMI(permite conectarea mai multor dispozitive direct la TV), un port USB 2.0, Slot CI, o ieșire audio digitală, o intrare component, minijack căști, rețea LAN wireless integrat, ce face ca televizorul să nu mai necesite un adaptor extern pentru conectivitate la internet.

Având în vedere că discutăm despre un model din 2015, acesta vine echipat cu un tuner digital DVB-T/DVB-C, potrivit pentru a rula chiar și posturile în format HD, fără a avea nevoie de un abonament digital din partea furnizorului de servicii TV.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • smart TV,
  • design plăcut,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are rezoluție Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.7
Conectivitate - 8.4

8.6

O alegere Smart

Samsung 32J4510 este un televizor Smart, cu un design elegant, rafinat, potrivit pentru cei cu un buget nu foarte generos.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.