Samsung 32J4500 – un Smart TV cu preț accesibil

Samsung 32J4500 este un televizor potrivit pentru un dormitor sau pentru un living cu o suprafață mai micuță. Poate fi găsit în magazinul eMAG la un preț de aproximativ 1451 lei(verifică preț actualizat), dar există și posibilitatea să îl achiți în rate lunare de câte 69 lei. Cu puțin noroc există șansa să îl prinzi chiar și la reducere și să plătești mult mai puțin pentru achiziționarea lui.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex, Evomag și Elefant.

În ceea ce privește designul, televizorul afișează un aspect Slim, elegant și rafinat. Este complet negru, doar suportul este argintiu, astfel încât se creează un contrast plăcut. Cântărește 5,7 kg și are dimensiunile de 750,9 x 476,9 x 207,8 mm, ceea ce însemană că nu este greu de mutat, nici măcar dintr-o cameră în alta la nevoie. Consumul ajunge la 31W, ceea ce ar fi mai puțin de o treime din consumul unui bec standar de 100W. Prin urmare nu îți va încărca prea tare factura la electrica.

Poze cu Samsung 32J4500

Samsung 32J4500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Smart TV coreenilor vine cu o interfață ușor de utilizat, intuitivă și extrem de ofertantă în ceea ce privește divertismentul pentru toate categoriile de vârstă, iar acest aspect se datorează sistemului de operare Tizen, care este și prima platformă open-source. Mai mult de atât vei avea posibilitatea de a partaja conținut între terminalul mobil și televizor printr-un simplu click. Fie că îți place să gătești sau te preocupă aspectul fizic, acum ai aplicații ce te vor ajuta nu doar în acest sens, ci și pe parte de distracție și relaxare.

Televizorul are o diagonală de 80 cm, ideală pentru dormitor sau pentru un living mai micuț. Cum vei ști dacă diagonala este potrivită pentru camera ta? Ei bine este suficient să măsori distanța dintre locul în care așezi televizorul și locul în care va sta privitorul. Dacă aceasta este de minim trei ori diagonala televizorului, atunci cu siguranță se va potrivi acelui spațiu, în caz contrare ar fi indicat să te orientezi către un alt model. Rezoluția televizorului este HD, de 1366 x 768 pixeli, însă claritatea imaginilor este susținută de algoritmul Wide Colour Enhancer, ce are grijă să ofere imagini vibrante, iar culorile să fie cât mai naturale.

Sunetul este antrenat de sistemul audio Nicam cu două ieșiri a câte 5W. Poate că nu este o sonorizare foarte puternică, însă având în vedere prețul destul de accesibil, nu mă surprinde acest compromis. Totuși, dacă îți dorești ceva mai mult de atât, îți recomand un sistem Home Cinema și cu siguranță se va rezolva acest aspect.

Tunerul digital, prezent probabil la majoritatea televizoarele din 2015, te va ajuta să poți urmări posturile HD fără a mai plăti ceva în plus către operatorul de servicii TV.

Pe partea de conectivitate, modelul Samsung vine echipat cu o gamă variată de conectori, și anume: wireless integrat(asta însemană că nu mai ai nevoie de adaptor pentru a te conecta la internet), două porturi HDMI(ce te vor ajuta să conectezi două device-uri la TV în mod simultan: consola Xbox și laptopul), USB 2.0(pentru memoriile USB sau pentru a conecta un hard disk extern), o ieșire audio digitală și o intrare component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • sistem de operare Tizen

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD
  • sunetul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.5
Conectivitate - 8.6

8.7

O alegere Smart accesibilă

Samsung 32J4500 este un Smart TV, cu o interfață intuitivă, ce oferă resurse de distracție nelimitate, pentru fiecare categorie de vârstă.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.