Acasă » Televizoare » Samsung 32J4100 – televizorul HD non-smart lansat în 2015

Samsung 32J4100 – televizorul HD non-smart lansat în 2015

Samsung 32J4100 este unul dintre televizoarele lansate de Samsung în 2015 pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor care își doresc să beneficieze de imagini de calitate pe un model de brand fără a urmări funcții smart sau dotări complexe. Are un preț de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor HD de brand, cu dimensiuni standard pentru acest nivel de  calitate a imaginii. Televizorul are un preț destul de ridicat pentru dotările sale, existând modele din seriile anterioare sau aparținând altor producători care au prețuri mult mai atractive.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design simplist, rama fiind ceva mai lată, iar fixarea realizându-se prin intermediul unui suport clasic, plat și dreptunghiular. Designul păstrează linia seriei 2015, fiind realizat cromatic în contrastul negru-argintiu. Profilul este ceva mai gros, dar rămâne totuși în standardele slim. Modelul își va găsi loc ușor pe o masă ori un birou, precum și pe perete. Aspectul general este elegant, televizorul făcând cu siguranță o trecere importantă de la modelul vechi.

Poze cu televizorul

Samsung 32J4100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, ideală pentru dormitor sau o cameră mai mică.  Imaginile sunt redate la o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Utilizatorii mai pretențioși ar putea spune că rezoluția este mică raportată la momentul actual, dar pentru cineva care face trecerea de la un model vechi rezultatele sunt foarte atractive. Dimensiunile ecranului ajută la scoaterea în evidență a clarității.

În cazul în care în cameră există un computer, ecranul televizorului poate fi folosit pentru a reda imagini de pe acesta la o scară mai largă decât cea a monitorului. Ecranul are un indice PQI de 100, încadrându-se în categoria entry-level. Asta înseamnă că pentru redarea imaginilor sunt folosite o serie de tehnologii de procesare. Printre acestea se numără tehnologia Mega Contrast care reglează contrastul și are grijă să atingă un nivel ridicat și tehnologia Wide Color Enhancer (Plus) care îmbunătățește culorile și ajută la redarea unor imagini realiste.

Există de asemenea o serie de moduri predefinite de vizionare, care reglează setările la tipul de conținut redat. Printre moduri se numără unul pentru sport, unul pentru jocuri sau unul pentru filme. Modurile reglează contrastul, luminozitatea, culorile și sunetul pentru a pune în evidență efectele specifice conținutului (ex. culorile de pe stadion și uralele pentru sport, scenele de acțiune și dialogurile pentru filme etc).

Sistemul audio are o calitate superioară,  difuzoarele oferind un sunet amplu și beneficiind de aceleași dotări ca modelele din clasele superioare.  Difuzoarele au o putere de 20 W, suficientă pentru un televizor de dimensiuni mai mici, fiind de apreciat faptul că sunetul este procesat de tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound și DTS Premium Sound 5.1.

La nivelul conectorilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 1 port USB și câte o intrare Scart, video composite și component. Televizorul permite astfel conectarea diferitelor dispozitive externe pentru redarea de conținut. Poți conecta astfel un PC, laptop, stick USB sau HDD extern, o consolă de jocuri, un player DVD sau Blu-ray etc. De asemenea, televizorul este dotat cu un Slot CI+ și un tuner digital DVB-T, DVB-C, putând reda canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • sunet de calitate superioară
  • HDMI

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8.1
Conectivitate - 8.5

8.3

O alegere inspirată

Samsung 32J4100 este un televizor potrivit pentru cei ce nu sunt interesați de funcții Smart, ci mai degrabă de un sunt puternic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău