Samsung 32J4000 – un TV HD de 80 cm

În condițiile în care în momentul actual piața de televizoare se îndreaptă către upgrade-uri și determină niveluri de calitate superioară drept standard, este cu atât mai greu să găsești modele simple. Acest lucru se poate dovedi destul de supărător pentru cei neinteresați de funcții smart și cele mai noi dotări de imagine, de multe ori fiind nevoiți să plătim pentru funcții pe care nu le vom folosi. Samsung 32J4000 este un televizor HD simplu, potrivit pentru cei interesați de un model pentru vizionarea clasică a programelor tv și eventual atașarea unui player DVD, PC, ori a unei console de joc. Are un preț de aproximativ 1099 lei(verifică preț actualizat). Acesta este un televizor cu o configurație simplă, potrivit pentru cei interesați de o vizionare clasică, fără prea multe pretenții.

Televizorul are un design clasic pentru un model HD, având carcasa neagră și linii drepte și simple. Carcasa are un profil destul de subțire, fără a ajunge însă în extreme. Rama este mai groasă decât în cazul altor modele, având un aspect decorativ mai mare. Pentru fixare sunt folosite picioare laterale, acestea având o înălțime redusă și lăsând ecranul să pară independent, aspectul general fiind unul elegant. Modelul are greutatea de 8 kg, așa că va putea fi ușor mutat sau fixat pe perete.

Poze cu televizorul

Samsung HDMI UE32J4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 81 cm, așa că este potrivit pentru un living mai mic sau dormitor. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli, calitatea HD fiind pusă în evidență de diagonală. Imaginile sunt clare, existând o diferență vizibilă față de ecranele clasice, mai vechi. Modelul redă de asemenea culori atractive, pe care le îmbunătățește suplimentar folosind tehnologia Wide Color Enhancer. Aceasta are grijă ca imaginile să beneficieze de culori realiste, dar în același timp strălucitoare și plăcute ochiului.

Televizorul îți pune la dispoziție mai multe moduri de vizionare care ajustează automat setările de sunet și de imagine la tipul de conținut vizionat. Vei putea astfel să urmărești meciuri de fotbal bucurându-te de o experiență ca de stadion, în care culorile ierbii și echipamentelor sunt evidențiate, iar uralele și comentariile prezentatorilor se aud clar. De asemenea, în cazul filmelor, cadrele vor curge mai lin, iar luminozitatea va fi reglată pentru a crea atmosfera perfectă de vizionare.

Sistemul audio are o putere de 20 W, aceeași întâlnită și în cazul unor modele mai scumpe. Sunetul este prelucrat folosind tehnologiile Dolby Digital Plus și DTS Sound, așa că are o calitate bună. Vei găsi și un player multimedia integrat, cu ajutorul căruia vei putea asculta muzică direct de pe un stick USB.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, dar oferă în schimb posibilitatea conectării altor dispozitive pentru creșterea posibilităților de divertisment. Vei găsi astfel 2 port-uri HDMI și câte un port USB, Scart, video composite și component. Vei putea conecta playere DVD sau Blu-ray, console de joc, PC-uri, laptopuri, HDD-uri externe etc. De asemenea, televizorul dispune de un tuner digital care permite vizionarea programelor digitale fără a mai necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • culori atractive și claritate HD
  • sunet de calitate

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.2
Conectivitate - 8.1

8.3

O alegere accesibilă

Samsung 32J4000 este un televizor cu o diagonală de 80 cm, potrivit pentru cei ce nu sunt tocmai interesați de funcții Smart când vine vorba de un televizor.

Vezi detalii
User Rating: 3.85 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.