Samsung 32H6410 – Smart TV cu rezoluție Full HD

Cu toate că televizorul Samsung 32H6410 este cel mai mic din seria sa, având o diagonală de doar 32 de inch, acesta conține cele mai sofisticate tehnologii în ceea ce privește imaginea și deține un procesor quad-core care oferă un mod foarte rapid de operare, fără blocaje. Prețul televizorului de 80 cm este de 2300 lei (verifică preț actualizat)  redus de la 3100 RON, ceea ce reprezintă un discount foarte mare. Televizorul are o culoare albă, fiind dedicat pretențioșilor.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Acesta este un model Smart TV care include și funcția 3D, are un design axat pe aspectul ecranului extrem de subțire și elegant, cu rame foarte subțiri la rândul lor și cu un stand pentru masă bilateral, oferind un aspect rafinat. Fiind un Smart TV, include toate funcțiile care necesită o conexiune la internet, precum accesul la aplicații, accesul la browser și la soft-ul care permite împărtășirea fișierelor media cu alte dispozitive smart sau nu, accesul la Skype și platformele de socializare standard și accesul la control prin gesturi, utilizând cea de-a doua telecomandă, numită Samsung Smart Control care include și un touchpad, similar celor regăsite la laptop-uri.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 32H6410

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale televizorului, există mulți factori care merită menționați. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 și utilizează un Clear Motion Rate de 400 Hz, tehnologia Mega DCR, Wide Color Enhancer Plus și opțiunile Film Mode și Natural Mode Support. Modelul dispune de caracteristici ale sunetului avansate precum Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound și Auto Volume Leveler.

Cele două difuzoare de câte 10 W oferă un sunet curat și puternic, în concordanță cu imaginea. În ceea ce privește conectivitatea, acest model de 32 de inch se conectează wireless la internet sau prin cablu RJ-45 și are posibilitatea de a se conecta cu device-uri externe atât smart cât și convenționale, prin cablu sau wireless. Spre exemplu, are posibilitatea de a se conecta prin cablu cu ajutorul porturilor HDMI, USB, SCART, composite, component și prin cablu optic audio.

Smart Hub-ul, soft-ul care adună aplicațiile televizorului, conține atât platforme de socializare cât și web browser și posibilitatea de a interacționa cu televizorul într-un mod practic și ușor. Samsung Smart View și Screen Mirroring sunt alte aplicații prin care televizorul poate interacționa cu smartphone-urile sau cu tabletele și prin intermediul cărora imaginea transmisă pe unul dintre dispozitive poate apărea în timp real și pe ecranul secundar.

Controlul prin voce este posibil prin activarea acestei funcții din meniul televizorului Samsung 32H6410 sau de pe telecomanda Smart care are codurile TM1460A și TM1240A și care este inclusă în pachetul cumpărat. Televizorul are și posibilitatea de a înregistra diverse programe și emisiuni pe USB sau HDD prin conectarea acestora prin cablu, prin funcția numită Extended PVR.

Multitasking-ul devine posibil datorită procesorului quad core care crește rapiditatea sistemului și îi oferă o performanță superioară. Puterea procesorului poate fi observată cel mai ușor în timpul navigării pe internet cu ajutorul web browser-ului. Pentru o navigare mai rapidă și mai ușoară se recomandă utilizarea unei tastaturi externe, conectată prin cablu sau wireless.   

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • Smart TV 3D

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32H6410 este cel mai mic Smart TV din seria 2014 a producătorului corean și se va potrivi perfect într-o cameră nu foarte mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.