Samsung 32H6400 – un Smart TV 3D din gama pe 2014

De ceva timp tot așteptam ca noua gamă de televizoare să intre pe piața românească și iată că în sfârșit putem să ne bucurăm și noi de cele mai recente modele lansate de marii producători pentru anul 2014. Unul dintre modelele ceva mai accesibile ale unui gigant corean este și televizorul Smart 3D Samsung 32H6400, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că vorbim de un produs recent lansat, ca să nu mai spun de funcții și de design.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al aspectului noul televizor de la Samsung aduce foarte mult cu modelele din seria F6400, suportul în formă de X este similar, rama ce încadrează imaginea este ceva mai elegantă, de această dată pe negru, cu o margine transparentă, sensibilă la zgârieturi. La fel ca și în cazul modelelor anterioare, suportul poate fi demontat, iar televizorul suspendat pe perete.

Din punctul meu de vedere sunt mai multe avantaje în cazul în care optăm pentru montarea televizorului pe un suport de perete. În primul rând se face economie de spațiu și în al doilea rând puteti înclina televizorul pe verticală astfel încât să aveți vizibilitatea dorită, de aceea aș opta pentru Suportul TV de perete Barkan E230.B, un model deloc scump după părerea mea.

Ce mi se pare interesant la acest model este faptul că pe spate veți găsi un joystick, mai exact în partea dreaptă, de unde puteți controla televizorul în cazul în care nu găsiți telecomanda.

Dar având în vedere că vine la pachet cu două telecomenzi, TM1460A + TM1240A, este puțin probabil să se întâmple asta. Una dintre cele două telecomenzi este cea standard, întâlnită și la modelele mai vechi, iar cealaltă este o telecomandă cu gesturi, un mouse pe post de telecomandă, care răspunde rapid la gesturi. Puteți da scroll atât pe verticală, cât și pe orizontală. Prin urmare cei ce obișnuiesc să folosească mouse-ul la laptop nu cred că vor întâmpina dificultăți în adaptarea la noul tip de telecomandă propus de producătorul coreean. Cântărește numai 6,5 kg, ceea ce înseamnă că îl puteți muta cu ușurință în cazul în care sunteți amatori de modificări prin locuință.

Poze cu televizorul Smart 3D TV Samsung 32H6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung este un Smart TV ce oferă o experiență tridimensională incredibilă. Chiar dacă suntem obișnuiți cu ecranele mari în ceea ce privește filmele 3 D, consider că diagonala de 80 cm, a acestui TV este optimă pentru livingul unui apartament, ce nu putem spune că este extrem de spațios, sau de ce nu pentru un dormitor mai mare. Din câte observ caracteristicile de imagine sunt similare modelelor anterioare: Clear Motion Rate 400, Mega DCR, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Natural Mode Support și oferă o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli.

Sunetul este întreținut de sistemul Down Firing+Full Range, ce dispune de 2 boxe a câte 10 W, generând o putere suficientă pentru a întreține atmosfera. Claritatea sunetului și profunzimea lui sunt date de caracteristicile: Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound și Auto Volume Leveler. Vine cu același tuner digital DVB-T, DVB-C, ce vă permite să vizionați posturile HD, fără a avea nevoie de un receiver de la furnizorul de servicii de televiziune.

Pe partea de conectivitate, modelul Samsung vine extrem de bine echipat: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, intrare Scart, intrare component, intrare video composite, ieșire audio digitală, Slot CI(ce funcționează ca un decodor pentru posturi precum HBO, Cinemax, etc) și bineînțeles wireless integrat, că doar vorbim de un Smart TV. Cu telecomanda motion control veți putea naviga mai ușor, veți putea accesa cu ușurință rețelele de socializare pentru a fi la curent cu postările prietenilor voștri, veți putea accesa Youtube-ul+alte pagini de interes. De asemeni veți putea testa joculețe captivante direct de pe TV. Periodic va trebui să faceți un upgrade pentru a fi la curent cu cele mai recente aplicații propuse de producătorul corean. Deși este echipat cu un procesor Quad-Core nu vă așteptați la aceleași performanțe ca ale unui PC. Vorbim de un televizor totuși, prin urmare acesta trebuie analizat după caracteristicile dedicate acestei categorii.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design avangardist,
 • SMART TV,
 • 3D,
 • diagonală generoasă,
 • Full HD,
 • conexiune wireless,
 • telecomandă cu gesturi

Contra:

 • rama este sensibilă la zgârieturi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32H6400 este noul Smart TV 3D ce face parte din gama 2014, ce vine cu o serie de inovații, care cu siguranță vor fi o adevărată încântare pentru fiecare utilizator.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Un comentariu

 1. Am luat un tv 32h6400 si cind fac test la sunt si la imagine din meniul lui une are acea setare imi spune ca testul nu este bun
  ce ar putea fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.