Samsung 32H6200 – un Smart TV 3D cu preț accesibil

Pentru cei care își doresc un televizor ultra-smart, care să aibă inclusiv funcție 3D și care, pe deasupra, să aibă și un preț decent,  Samsung 32H6200 este o variantă care merită toată atenția. Prețul modelului ajunge undeva la aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul destul de accesibil, având în vedere dotările performante ale televizorului. Cu funcții smart, Full HD și 3D, televizorul va îndeplini până și cerințele celor mai exigenți utilizatori.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul atrage, în primul rând, prin designul minimalist, ale cărui puncte forte sunt rama extrem de subțire care încadrează ecranul și suportul metalic. Designul oferă televizorului o notă elegantă, acesta îmbunătățind aspectul oricărei camere. Televizorul este alcătuit dintr-un plastic extrem de calitativ. De altfel, rama slim reprezintă un atu și pentru ecranul Full HD cu diagonala de 80 de cm, acesta părând mult mai mare. Dimensiunile cu stand de 721.4 x 501.6 X 264.8 mm și greutatea de doar 6 kg fac televizorul ușor de mutat și de încadrat în orice spațiu, astfel că nu vei avea nevoie de ajutor atunci când vei dori să faci mici modificări prin casă. Mai mult de atât producătorul oferă posibilitatea utilizatorului să monteze televizorul pe un stand TV de perete în cazul în care se dorește economisirea de spațiu.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 32H6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

După cum era de așteptat, televizorul are ecran foarte performant care asigură o experiență superioară de vizionare în orice condiții. Ecranul are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și redă imagini în aspect 16:9. Funcțiile Clear Motion Rate și 200 Wide Color Enhancer Plus reglează culorile astfel încât să fie mai vii și mai strălucitoare, iar imaginile în mișcare să fie clare și cu un blur cât mai mic. Detaliile observate sunt impresionante. După cum ne-a obișnuit, Samsung a dotat televizorul cu moduri personalizate de vizionare care reglează setările pentru obținerea de imagini optime în funcție de activitatea utilizatorului. Astfel, modurile Game, Film sau Fotbal vor crea o experiență completă pentru acesta.

Funcția 3D este mai mult decât binevenită în completarea experienței cinematografice. Calitatea superioară a acesteia determină redarea de imagini realiste și protecția utilizatorului în fața durerilor de cap des întâlnite în cazul acestui tip de vizionare.

Pentru a facilita navigarea pe internet și desfășurarea mai multor activități în același timp, televizorul a fost dotat cu un procesor  Quad Core extrem de performant. Procesorul oferă o interacțiune mai cursivă și timpi de așteptare considerabil mai mici. Filmele, serialele și emisiunile preferate pot fi vizionate simplu și rapid, online.

Televizorul are cea mai recentă aplicație pentru TV, Smart View 2.0. Aplicația crește calitatea și simplitatea interacțiunii cu utilizatorul, întregul conținut de pe televizor putând fi accesat și modificat după placul acestuia. În plus, conținutul de pe televizor poate fi accesat de pe orice alt dispozitiv din casă, precum smartphone-ul sau tableta.  Acestea pot funcționa, de altfel, și drept telecomenzi.

Sistemul audio al televizorului este de tip Down Firing și Full Range și oferă un sunet de calitate superioară. Celor două difuzoare standard de câte 10 W le este alăturat unul dedicat bass-ului. Sunetul este asigurat de tehnologia Dolby MS10 și este unul puternic și clar, asemănător unui sistem audio. Televizorul are player media integrat.

În ceea ce privește conectivitatea, Samsung 32H6200 are numeroase port-uri care cresc modalitățile de utilizare. Astfel, cele 4 port-uri HDMI sunt ideale pentru conectarea de playere DVD și Blu-Ray sau a consolelor de jocuri, iar cele 3 port-uri USB permit redarea de diverse fișiere multimedia de pe un stick sau hard-disk extern. Port-urile sunt completate de o intrare Scart RGB, o intrare component și o intrare video composite. Televizorul are și Tuner TV digital DVB-T, DVB-C, ce ajută la redarea posturilor în format HD fără a fi necesar un abonament special în acest sens. Conexiunea la internet se poate realiza atât prin intermediul tehnologiei Wi-Fi integrate, cât și prin intermediul cablului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • preț decent,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Pentru cei ce visează la un Smart TV 3D cu dimensiuni rezonabile, Samsung 32H6200 ar putea fi alegerea potrivită, mai ales că vine și la un preț extrem de atrăgător.

User Rating: 3.5 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.