Samsung 32H5500 – un Smart TV Full HD din generația nouă

Dacă te-ai săturat de vechiul tău televizor şi simţi că e momentul pentru un upgrade, însă nu ai foarte mulţi bani, e bine că te-ai oprit la noul model Samsung 32H5500. Acesta este un Smart TV cu diagonala de 80 cm, ce dispune de un procesor Quad Core cu ajutorul căruia poți naviga fără probleme şi nu mai trebuie să aştepţi un secol pentru a deschide aplicaţiile tale preferate. Lipsa de caracteristici speciale, cum ar fi funcţia 3D, ţine într-adevăr preţul jos, ceea ce face că acest televizor să fie o alegere economică. Îl găsești la un preț de aproximativ 2050 lei (verifică preț actualizat), deloc mare având în vedere că discutăm de un model din gama nouă a producătorului, ce aduce specificații interesante și totodată interactive.

Smart TV-ul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Din punct de vedere al designului, producătorul corean vine pe piață cu un model elegant și rafinat, ce îți va înfrumuseța camera de zi, dându-i o notă modernă. Rama este extraordinar de subțire și pune în valoare imaginea, făcând-o să pară chiar mai mare decât este în realitate. Din câte pot observa, televizorul se sprijină pe un picior sub formă de trapez, pe care personal prefer să îl demontez. Mă duce destul de mult cu gândul la modelele din generația anterioară și sinceră să fiu consider că un TV se va vedea mult mai bine montat pe un suport de perete și de asemeni se va face și ceva economie de spațiu în felul acesta. Este un model destul de ușor, cântărește numai 5,3 kg, ceea ce înseamnă că îl puteți muta ușor atunci când vine vorba de modificări prin casă.

Poze cu televizorul Smart Samsung 32H5500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Imaginea este luminosă şi curată, negrul este negru (se vede o îmbunătăţire faţă de modelele anterioare), iar culorile închise şi imaginile întunecoase nu sunt în ceaţă, ci din contră au detalii frumoase. Samsung 32H5500 foloseşte iluminare de fundal cu LED-uri puternice, care îmbunătăţeşte  foarte mult calitatea generală a imaginii. Această metodă de iluminare de fundal contribuie la nuanţe profunde de negru şi alb luminos. Rezultatul este impresionant pentru un televizor atât de ieftin.

De asemenea,acest televizor se bucură de tehnologia Wide Color Enhancer Plus (cu care vei obţine imagini clare, texturi bogate , bine definite, profunzime, o gama largă de culori) şi are Clear Motion Rate 100 ce contribuie la redarea imaginilor impecabile atunci când vine vorba de acțiune sau mișcare(ex. sport). Pentru microbişti modelul Samsung vine cu o surpriză, „Fotbal Mod” care îți asigură o experienţă deosebită similară celei trăite pe stadion. În plus dacă ai un hard extern televizorul înregistrează automat cele mai importante momente ca să le poți revedea apoi şi discuta cu prietenii. Iar pentru pasionaţii de jocuri, acest televizor are integrat „Game mode” care promite o experienţă inedită, viteză mare de procesare (30ms pe secundă), imagini curate şi clare, care se reglează automat şi oferă cele mai bune rezultate. Este excelent, mai ales pentru un televizor cu LED-uri care nu este făcut special pentru jocuri.

În ceea ce privește sonorizarea, televizorul este echipat cu un sistem Down Firing + Full Range, cu două boxe a câte 10 W, ce dezvoltă un sunet precis, clar, care întregește specificațiile interesante încorporate de acest device.

Televizorul foloseşte interfaţa Smart Hub actualizată pe modelele Samsung din 2014. Navigarea este principalul obiectiv, iar acum întreaga experienţă este mult mai bună. Practic tot conţinutul este organizat pe cinci pagini diferite. Vei găsi toate informaţiile de care ai nevoie în fiecare dintre aceste ecrane frumos structurate. În primul rând este pagina de aplicaţii care afişează aplicaţiile recomandate şi descărcate. Apoi, este pagina cu Aplicaţii de Socializare unde vei găsi noutăţi din Social Media împreună cu notificările de pe Twitter şi Facebook. Pagina TV include programul cu toate filmele, emisiunile, documentare ce se difuzează în acel moment la televizor. Urmează pagina cu Movies şi TV Shows pe care le poți vedea online (sau descărca) de pe internet. În cele din urmă este pagina de fotografii, audio şi video pentru vizionarea de conţinut de pe smartphone-uri, tablete şi computere sau direct de pe altă reţea.

După cum bine intuiești televizorul Samsung are WIFI integrat şi merge foarte bine astfel poți descărca de pe net conţinutul dorit sau poții urmări Youtube şi alte site-uri direct pe ecranul televizorului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • Smart TV,
  • funcții de pe consolă,
  • funcții interesante

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Pentru cei ce își doresc un Smart TV cu cele mai noi funcții și o diagonală potrivită unui living nu foarte mare, televizorul Samsung 32H5500 ar putea fi alegerea perfectă.

User Rating: 3.08 ( 10 votes)

Un comentariu

  1. Nu știu cum o fi ca abia acum īl scot din cutie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.