Samsung 32H5303 – televizorul Smart standard

Samsung 32H5303 este acel televizor potrivit pentru cei care își doresc să îmbine vizionarea Full HD cu funcțiile smart fără a cheltui o sumă foarte mare. Calitatea primită în schimbul prețului este una decentă, așa că alegerea este una dintre cele mai inspirate din această categorie. Modelul Samsung are un preț de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat), televizorul fiind o opțiune bună pentru cei aflați la prima experiență smart, îmbinând imaginile Full HD cu posibilitatea conectării la internet.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

La nivelul designului, modelul face câțiva pași înapoi față de celelalte, prețul scăzând și puncte din aspectul estetic. Televizorul are astfel o carcasă destul de lucioasă, cu un profil nu foarte subțire. Rama este de asemenea ceva mai groasă, iar suportul este unul oval, dimensiunile având valori de 738.3 x 444.9 x 93.4 mm. Nu avem de-a face cu un model foarte atractiv vizual, designul fiind sub cele LG din aceeași categorie. Cu toate astea, dacă nu ești foarte pretențios pe acest aspect, nu ar trebui însă să te deranjeze vreun element.

Poze cu televizorul Smart

Samsung 32H5303

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este cel standard pentru modelele smart, având o diagonală de 80 cm și o rezoluție Full HD, cu imagini ce sunt redate de 1980 x 1080 de pixeli și la o calitate bună pentru acest nivel de preț. Rezultatele nu sunt spectaculoase, dar sunt însă de remarcat în fața altor modele. Constrastul este unul bun, iar culorile sunt destul de fidele, cu puține ajustări.

În ceea ce priveşte tehnologia Clear Motion Rate pentru redarea cadrelor în mișcare, aceasta are nivelul cel mai redus, de 100 Hz, așa că nu vei observa o diferență foarte mare. Ecranul este unul entry-level obișnuit, fiind însă vizibile atu-uri în fața celor no-name. Dacă luăm în considerare și faptul că gusturile în materie de redarea culorilor se discută, s-ar putea ca unora să li se pară că există un avantaj și în fața modelelor din aceeași categorie ale altor branduri mai cunoscute.

Funcțiile smart oferă acces la navigarea web, televizorul fiind util în camerele în care nu există un computer, mai ales că, în ce priveşte conexiunea la internet, aceasta se poate stabili prin cablu sau wireless. Vei putea să desfășori toate activitățile de zi cu zi, de la postarea pe rețelele de socializare, la browsing sau urmărirea de videoclipuri pe YouTube. Bineînțeles, având de-a face cu un model entry-level, timpii de așteptare vor fi pe alocuri mai lungi. Meniul este ceva mai complicat față de LG, dar te vei obișnui repede cu el.

Sistemul audio are o putere de 20 W, în spatele acestuia stând tehnologiile Dolby MS10 și DTS sound, așa că sunetul are o calitate bună și nu o să ai probleme cu subtitrările, fiind acceptată o serie largă de formate.

La nivelul port-urilor, lucrurile stau foarte bine pentru acest nivel de preț. Sunt disponibile astfel 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, 1 port Scart, 1 port component, 1 port video composite și 1 intrare audio. Există, astfel, mai mult decât suficiente posibilități de conectare a unor dispozitive externe.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Experiență bună de vizionare
  • Sunet de calitate
  • Conectivitate ridicată

Contra:

  • are nevoie de adaptor

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.8

8.8

O alegere Smart

Samsung 32H5303 este un Smart TV cu un preț extrem de accesibil și o diagonală decentă de 80 cm, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru o cameră nu foarte mare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.