Samsung 32H5030 – un model 2014 cu preț bun

Samsung 32H5030 de 32 inch este un model care aparține seriei de televizoare a anului 2014 și face parte din categoria celor cu ecrane medii. Prețul său este de aproximativ  1400 lei (verifică preț actualizat), un preț decent pentru un model nou de 80 cm.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Seria 5 a acestui an are un design minimalist numit Arrow Line, cu rame negre foarte subțiri, de 9 mm și o ramă inferioară de culoare argintie. Standul pentru masă are o formă dreptunghiulară de culoare neagră care nu este rotativ sau mobil, iar ecranul este foarte subțire. Rezoluția Full HD este ceea ce atrage la acest model împreună cu claritatea imaginilor. Acest model este unul simplu, convențional, ideal pentru utilizatorii care doresc un televizor cu un meniu ușor de utilizat, însă cu caracteristici avansate ale imaginii. Oferă avantaje din punct de vedere al dinamicii, beneficiind de modul Fotbal și de un contrast perfect. Funcția 3D nu este inclusă în funcțiile acestui model, însă are un procesor Dual Core care oferă interfeței o fluiditate satisfăcătoare. 

Modelul Samsung este unul dintre cele mai ușoare televizoare din gama sa, mai exact cântărește aproximativ 5,3 kg, ceea ce îți va permite să îl muți cu destul de multă ușurință oridecâteori îți vei dori să faci modificări prin locuință. Are un suport clasic în formă de trapez, dar care poate fi detașat foarte ușor, iar televizorul poate fi montat pe un suport de perete în cazul în care vă doriți să faceți economie de spațiu.

Poze cu televizorul Samsung 32H5030

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, vorbim de un model de 32 inch destul de simplist. Ecranul Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080 și caracteristicile imaginii sunt foarte importante. Acestea sunt reprezentate de funcțiile Wide Color Enhancer Plus, Film Mode, Natural Mode Support și tehnologiile Clear Motion rate 100 Hz și Mega DCR.

Sunetul este al doilea cel mai important factor în alegerea unui televizor convențional, iar acesta are două difuzoare a câte 10 W de tip Down Firing + Full Range, ceea ce oferă sunetului o putere stabilă. Acesta a fost îmbunătățit prin tehnologiile DTS Studio Sound, DTS Studio Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse.

În ceea ce privește televiziunea digitală, modelele din această serie au tuner-ul digital încorporat excluzând necesitatea unuia extern. Tuner-ul digital este de tip DVB-T și DVB-C, așadar utilizatorul beneficiază doar de televiziune prin cablu, nu și prin satelit. Imaginile cele mai clare și de o calitate foarte ridicată sunt obținute atunci când utilizatorul folosește o sursă externă pentru a viziona filme, precum DVD sau Blu Ray.

Aceste tipuri de dispozitive externe se pot conecta cu TV-ul prin cele două porturi HDMI de care dispune, printr-un port SCART, o intrare component, una video composite și una USB. De asemenea, TV-ul mai dispune și de o ieșire audio optică digitală pentru conectarea unui sistem audio la nevoie.

În ceea ce privește internetul, Samsung 32H5030 nu se conectează la rețea, neavând un sistem Wi-Fi sau DLNA încorporat. Prin conectarea cu USB sau HDD, televizorul beneficiază de transferul de fișiere media de pe un dispozitiv pe altul pentru redarea mai clară a imaginilor sau a filmelor. Funcția se numește Connect Share. O altă funcție interesantă pe care o deține acest model este Channel List USB Clone, care permite utilizatorului să își copieze lista de canale TV așa cum a fost setată de către acesta pe un USB, în cazul necesității unei formatări a TV-ului, caz în care toate setările urmează să fie șterse. După formatare, utilizatorul conectează USB-ul și transferă lista canalelor prin intermediul meniului, fără a pierde nimic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • preț decent

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32H5030 este un model ideal pentru cei ce își doresc să se alinieze la noua generație de televizoare, dar nu sunt amatori de funcții sofisticate.

User Rating: 4.68 ( 2 votes)

Un comentariu

  1. Imagine excelenta, sunet pe masura, totul la un pret rezonabil. Un produs excelent pentru cei ce vor TELEVIZOR. Pentru internet exista PC-uri, tablete, laptop-uri etc. Nu merita sa dai bani in plus pentru niste chestii pe care oricum nu le vei folosi. Daca totusi te gandesti sa-ti iei smart-TV, mai gandeste-te ca-ti trebuie si alte dispozitive (camera, tastatura) compatibile cu TV-ul, care costa destul de mult si se gasesc greu.
    Din pacate, manualul de utilizare este in mai multe limbi, mai putin romana, si oricum nu-ti foloseste la nimic, deoarece iti spune cum sa instalezi televizorul si cum sa-l bagi in priza, dar nimic despre instalarea programelor, setari sau reglaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.