Samsung 32H5000 – un televizor Full HD

Televizoarele Full HD au devenit ultimul trend în materie de gadgeturi pentru divertismentul de acasă. Cum acest tip de televizoare nu a avut prea mult succes pe piața românească datorită prețului ceva mai ridicat, Samsung propune un model accesibil care păstrează, în același timp, tehnologia avansată. Este vorba de Samsung 32H5000, un televizor LED cu un display de mari dimensiuni și imagini Full HD. Prețul său este de 1800 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil pentru cei ce își doresc un televizor fără prea multe funcții în propriul living.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului inspiră robustețe, acesta fiind printre puținele modele ale producătorului coreean care nu se încadrează în aspectul super-slim. Cu grosimi de 65 de mm fără stand și 164 de mm cu stand, televizorul își păstrează totuși un aspect frontal echilibrat, ecranul având o ramă subțire și un finisaj elegant. Așadar, privit din față, televizorul arată foarte bine, dar din profil pare să se încadreze mai degrabă în rândul televizoarelor clasice. Având în vedere prețul și dotările, acest lucru nu ar trebui să fie un minus.

Poze cu televizorul Samsung 32H5000

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Spatele televizorului dezamăgește mai mult prin numărul prea mic de porturi. Din păcate, televizorul are doar 2 porturi HDMI și unul USB. Samsung a inclus un TV Tuner digital DVB-T, DVB-C. Pentru recepția programelor digitale nu mai este necesară conectarea unui receiver extern.

Cu o diagonală de 80 de cm și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, Samsung 32H5000 stă foarte bine la capitolul calitate a imaginii. Rezoluția este de două ori mai mare decât a televizoarelor cu rezoluție HD obișnuite. Imaginile sunt oferite în aspect 16:9. Prin tehnologia Clear Motion Rate 100, televizorul oferă cele mai clare imagini în mișcare, iar funcția Wide Color Enhancer evidențiază detaliile cele mai ascunse. Meniul oferă posibilitatea setării nivelelor de strălucire, contrast, balans de alb. Opțiunile suplimentare oferă control avansat asupra contrastului dinamic, tonurilor de negru și filtrelor de zgomot ale imaginii. Culorile sunt vibrante și acoperă un nivel tonal mare pentru un televizor din această clasă. Imaginile sunt strălucitoare și extrem de clare.

Televizorul are disponibile o serie de moduri de imagine care să ajusteze cele mai mici detalii pentru a se obține rezultate spectaculoase. Printre aceste moduri se numără modul Fotbal, modul Film, modul Game și modul Natural.

În ceea ce privește sunetul, acesta are o calitate superioară, televizorul beneficiind de tehnologiile Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1. Ieșirea se face prin 2 boxe de  10 W. Playerul media integrat are o interfață ușoară și poate reda muzică și videoclipuri de pe un stick de memorie sau un hard-disk extern. Un punct în plus, important, este oferit de funcția de protecție împotriva căderilor de tensiune, trăznetelor și umidității.

Având în vedere calitatea ridicată a imaginii și sunetului, minusul reprezentat de faptul că televizorul nu este smart poate fi trecut cu vederea. Adăugând și designul ceva mai clasic, televizorul pare potrivit pentru utilizatorii mai puțin exigenți care își doresc totuși o imagine calitativă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • HDMI,
  • preț decent,
  • Full HD

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32H5000 este un televizor potrivit utilizatorilor nu foarte pretențioși atunci când vine vorba de funcțiile unui televizor.

User Rating: 3.43 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.