Samsung 32H4510 – televizorul Smart alb

Cum televizoarele Smart au început să fie destul de accesibile, utilizatorii au un motiv în plus să investească în creșterea calității divertismentului de acasă. Într-o varietate de modele disponibile pe piață, coreenii de la Samsung propun modelul 32H4510 care se remarcă atât prin design, cât și prin raportul calitate-preț. Prețul pentru Samsung 32H4510 este de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dotările avansate, raportul calitate-preț este unul avantajos.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

La nivelul designului, televizorul inspiră robustețe, fiind printre puținele modele care au o ramă nu chiar subțire și mai ales albă. De data aceasta, carcasa deschisă la culoare este cea care încălzește designul și oferă impresia că ecranul este mai mare. Suportul în formă de semilună completează frumusețea televizorului și îi crește gradul de eleganță. Cu dimensiunile de 750.9 x 456.6 x 59.3 mm și greutatea de doar 5.8 kg, televizorul este ușor de poziționat și mutat în orice cameră.

Poze cu televizorul Smart Samsung 32H4510

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED al televizorului are o diagonală de 80 de cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Producătorul a scăzut puțin calitatea imaginii pentru a păstra un preț mai mic. Imaginile pot fi însă redate în sistem HD, în aspect 16:9, iar tehnologiile Clear Motion Rate 100 și Wide Color Enhancer evidențiază detaliile cele mai ascunse și cresc calitatea imaginilor. Chiar și în cazul emisiunilor sportive precum cursele de mașini sau ciclism, unde mișcarea produce de obicei efectul de blur, calitatea imaginilor rămâne superioară.

Samsung 32H4510 are disponibile o serie de moduri de imagine care să ajusteze cele mai mici detalii pentru a se obține rezultate spectaculoase. Printre aceste moduri se numără modul Fotbal, modul Film, modul Game și modul Natural.

În ceea ce privește performanțele, televizorul se remarcă prin procesorul avansat Quad Core. Acesta asigură fluența și rapiditatea în rularea de aplicații, navigarea pe internet și chiar și în multitasking. Timpii de așteptare sunt extrem de mici, iar vizionarea și interacțiunea devin mai plăcute.

Prin aplicația Smart View 2.0, conținutul de pe televizor poate fi accesat ușor și de pe tabletă sau smartphone. Aceste dispozitive pot funcționa și ca telecomandă pentru televizor.

Pentru creșterea interacțiunii cu utilizatorul, tehnologia Motion Control permite controlul prin mișcările mâinilor. Tehnologia recunoaște chiar și gesturile și mișcările degetelor, făcând posibilă setarea canalului, volumului sau rularea de aplicații printr-o singură atingere de deget.

Producătorul a asigurat experiența completă de vizionare prin asocierea unui sistem audio Down Firing și Full Range. Acesta este  asigurat de tehnologiile Dolby Digital Plus și Dolby Pulse, prin urmare sunetul fiind de înaltă calitate și oferind un nivel tonal bogat. Ieșirea se face prin 2 boxe de 10 W. Playerul media integrat are o interfață ușoară și poate reda muzică și videoclipuri de pe un stick de memorie sau un hard-disk extern.

Televizorul stă bine și în ceea ce privește conectivitatea, beneficiind de 3 port-uri HDMI și 2 port-uri USB, pe lângă ieșirile standard (Scart, component și video composite). Conexiunea la internet se poate realiza atât prin Wireless, cât și prin cablu. Televizorul beneficiază și de un TV Tuner digital DVB-T, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Smart Tv,
  • HDMI,
  • preț decent

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32H4510 este un televizor ideal pentru cei care doresc un televizor Smart la un preț accesibil, ce se bucură de o serie de funcții interesante.

User Rating: 2.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.