Samsung 32H4500 – televizorul care aduce divertismentul acasă

Televizoarele Smart au început să devină destul de accesibile și pe piața românească, iar alegerea unui astfel de dispozitiv va schimba cu siguranță nivelul de divertisment din orice familie. Samsung 32H4500 este un televizor HD smart LED, cu numeroase funcții performante și un preț destul de accesibil. Prețul pentru televizorul Samsung este de aproximativ 1950 lei (verifică preț actualizat), ceea ce crește atractivitatea televizorului, având în vedere că dotărilor avansate le este asociat un preț accesibil.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul televizorului este robust, inspirând stabilitate și calitate. Producătorul a ales să încadreze ecranul cu diagonala de 80 de cm într-o ramă ceva mai lată cu margini metalice. Suportul este, de asemenea, din metal și are formă de semicerc, dar televizorul poate fi montat și pe un suport de perete. Designul este unul elegant, iar dimensiunile de 750.9 x 456.6 x 59.3 mm fără stand fac posibilă poziționarea televizorului în orice tip de cameră.

Poze cu televizorul Samsung 32H4500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Având o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, ecranul televizorului Samsung 32H4500 asigură o calitate HD a imaginilor. Acestea sunt redate în aspect 16:9 și sunt disponibile în mai multe moduri de vizualizare, printre care Fotbal, Film, Natural sau Game. Fiecare mod reglează setările astfel încât culorile și luminozitatea să fie optime pentru activitatea desfășurată de utilizator. Funcțiile Clear Motion Rate 100 și Wide Color Enhancer Plus asigură claritatea imaginilor în mișcare și redarea fidelă și naturală a culorilor.

Ecranul este tactil și beneficiază de tehnologia Motion Control. Cu ajutorul acesteia, televizorul poate fi controlat prin mișcări ale mâinii. Tehnologia face posibile setarea volumului sau a canalului, navigarea pe internet sau rularea de aplicații chiar și cu o singură mișcare de deget.

Punctul forte principal al televizorului este procesorul Quad-Core. Acesta face posibilă desfășurarea de activități în multitasking și creșterea cursivității interacțiunii cu utilizatorul. Timpii de așteptare sunt extrem de mici, iar cei de vizionare sunt crescuți considerabil.

Conexiunea la internet face posibilă vizionarea online a filmelor, serialelor și emisiunilor preferate, precum și distribuirea conținutului. Cu ajutorul aplicației speciale pentru TV Smart View 2.0, conținutul de pe televizor poate fi urmărit și pe tabletă sau smartphone. Mai mult, acestea pot fi folosite chiar și drept telecomandă.

Sistemul audio este Down Firing și Full Range, sunetul fiind de o calitate superioară. Beneficiind de tehnologia Dolby MS10 și având ieșirea prin 2 boxe de  10 W, televizorul asigură o experiență completă. Bineînțeles, televizorul are un player media integrat.

Și la nivelul conectivității televizorul stă foarte bine, având 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart, de component și video composite. Porturile HDMI fac posibilă conectarea televizorului la orice PC, consolă de jocuri sau player Blu-Ray, iar port-urile USB permit redarea de fișiere multimedia (poze, muzică, filme, videoclipuri) direct de pe un stick de memorie sau un hard-disk extern. Televizorul mai beneficiază de un Tuner TV digital DVB-T, DVB-C care face posibilă redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Conexiunea la internet se poate face simplu și rapid prin tehnologia Wi-Fi integrată sau prin intermediul cablului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Smart Tv,
  • HDMI,
  • preț decent

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Pentru cei care își doresc un televizor smart care să permită desfășurarea de activități de divertisment diverse, Samsung 32H4500 este o opțiune demnă de luat în considerare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.