Samsung 32H4000 – televizorul pentru familie

Într-o perioadă în care vizionarea la TV și divertismentul de acasă au ajuns la un nivel nou, mulți utilizatori sunt în căutare de televizoare care să aibă funcții noi și, în același timp, un preț accesibil. Un astfel de televizor este și  Samsung 32H4000. Prețul pentru televizor este de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat), ceea îi oferă televizorului un raport calitate-preț decent.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul este unul LED care nu atrage neapărat prin design, dar care se dovedește a satisface capriciile fiecărui membru al familiei. Designul televizorului este unul clasic pentru categoria din care face parte, acesta fiind negru, nu deosebit de subțire și având un suport simplu. Ecranul cu diagonala de 80 de cm este încadrat de o ramă standard. Dimensiunile de 736.1 x 485.6 x 163.4 mm cu tot cu stand și greutatea de 5.2 kg fac televizorul ușor de mutat și poziționat, iar designul clasic îl face ușor de încadrat în orice spațiu.

Poze cu televizorul Samsung 32H4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Punctul de atracție principal al televizorului este ecranul HD cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Ecranul redă imagini de calitate superioară în aspect 16:9. Funcția Wide Color Enhancer Plus oferă o calitate ridicată imaginilor și face posibilă observarea detaliilor, dintre cele mai mici. Funcția Clear Motion Rate 100 face posibilă redarea perfectă a imaginilor în mișcare, efectul de blur fiind adus la un nivel minim. Cursele sportive de mașini sau de ciclism pot fi, astfel, vizionate la un alt nivel.

Televizorul vine cu mai multe moduri personalizate de vizionare, printre care modul Film, Game sau modul Sport. Acesta din urmă intensifică verdele ierbii și culorile de pe stadion, făcând experiența specială.

Partea audio este și ea performantă, sistemul audio fiind Down Firing și Full Range. Sunetul este asigurat de tehnologiile Dolby Digital Plus și Dolby Pulse. Ieșirea sunetului se face prin două boxe de 10 W. Muzica și sunetele din filme sau de pe stadion se vor auzi clar și vor crea o atmosferă completă. Televizorul are player multimedia integrat.

La nivelul conexiunilor, televizorul are 2 porturi HDMI, 1 port USB, 1 intrare scart RBG, 1 intrare component și 1 intrare video composite. Porturile HDMI fac posibilă conectarea unei console de jocuri sau a playerelor DVD ori Blu-Ray. Televizorul beneficiază și de un tuner TV digital DVB-T, DVB-C, care face posibilă vizionarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern. In plus, prin portul USB pot fi vizionate fișiere multimedia într-o sumedenie de formate direct de pe un stick de memorie sau un hard-disk extern. Prin urmare, orice membru al familiei va putea beneficia de experiențe complete, fie că este vorba de gaming, vizionarea de emisiuni sportive sau de filme, ascultarea de muzică sau urmărirea videoclipurilor din vacanță. Deși nu are funcții de smart TV, televizorul îndeplinește cu succes cerințele unui utilizator mediu, care dorește să beneficieze de imagini și sunet de calitate în mai multe ipostaze. Indiferent dacă este folosit pentru gaming alături de o consolă PlayStation, Wii sau Xbox, ori pentru vizionarea de filme Blu-Ray, televizorul va oferi o experiență completă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HDMI,
  • preț decent

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32H4000 este un televizor din gama nouă a producătorului corean, ce se va potrivi perfect unui utilizator fără prea mari pretenții în ceea ce privește funcțiile unui asemenea device.

User Rating: 3.83 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.