Samsung 32F6510 – un Smart TV 3D ideal pentru livingul tău

Și tu ai fost cuprins de febra filmelor 3D? Atunci cu siguranță trebuie să îți achiziționezi un televizor 3D. Pentru o sufragerie obișnuită consider că este suficientă și o diagonală de 80 cm, prin urmare astăzi vom discuta de Smart TV-ul 3D Samsung 32F6510, ce vine la un preț de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat)un preț destul de rezonabil având în vedere că discutăm de un model cu atât de multe caracteristici, ce aparține unui brand atât de cunoscut.

În ceea ce privește designul, pot spune că modelul este unul ceva mai interesant, și spun asta datorită culorii sale. De regulă marea majoritate a televizoarelor sunt pe negru, ei bine modelul în cauză este pe alb, un model de o eleganță și un rafinament aparte. Rama ce încadrează imaginea este ultra slim, iar panoul de asemeni este destul de subțire, astfel încât să nu ocupe mult loc indiferent unde l-ați pune. Se sprijină pe un picior metalic în formă de X, ce poate fi demontat în cazul în care nu sunteți entuziasmați de el. Cântărește numai 6,7 kg, însemnând că îl veți putea muta cu ușurință oridecâte ori veți face modificări prin casă.

Poze cu televizorul Smart 3D Samsung 32F6510

Samsung 32F6510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung este un model Smart 3D lansat în 2013, prin urmare va încânta utilizatorul prin funcții noi și o tehnologie performantă. Așa cum menționam mai sus are o diagonală de 80 cm, ce oferă o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

De acum vă veți bucura de o imagine mult mai clară, în care fiecare detaliu este descoperit, prin caracteristicile de imagine, funcția Clear Motion Rate asigură cea mai clară grafică în mișcare, iar funcția Clean View oferă claritatea excepțională a programelor TV. Culorile vor căpăta viață datorită funcției Wide Colour Enhancer Plus, astfel că nu vă rămâne decât să alegeți un film bun și să vă relaxați cu cei dragi.

Sonorizarea este întreținută de sistemul Down Firing+Full Range, ce încorporează 2 boxe a câte 10 W. Sunetul este întreținut de caracteristici precum: Dolby Digital Plus / Pulse, DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound și Auto Volume Leveler, ce ajută pe partea de claritate și intensitate chiar și atunci când volumul este la maxim. Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație este evident că vine la pachet și cu un tuner digital, model DVB-T/C/S2, ce vă permite să urmăriți posturile în format HD fără să fiți nevoiți să optați pentru un abonament digital.

Pe partea de conectivitate, producătorul coreean își echipează destul de bine televizoarele, mai exact acesta dispune de: SCART, HDMI, Slot CI, 4 porturi HDMI; 3 porturi USB 3.0, intrare component, intrare video composite, ieșire audio digitală și bineînțeles conexiune wireless. Televizorul Samsung din seria 6 ghidează utilizatorul într-o lume interesantă, captivantă datorită conținutului antrenant prin Smart Hub. De acum puteți partaja fotografii cu prietenii voștri pe rețelele de socializare chiar de pe televizor. Puteți efectua apeluri video de pe Skype, doar că veți avea nevoie de o cameră web. Divertismentul capătă o altă valoare cu noul televizor de la Samsung.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • 3D,
  • HDMI,
  • Full HD,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32F6510 este un Smart TV 3D ce nu ar trebui să lipsească din livingul nici unui pasionat de filme 3D. Cu siguranță va reda într-o oarecare măsură efectul de cinema.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.