Televizor Smart 3D LED Samsung 32F6400

Îți dorești să ai efectul de cinematograf la tine acasă tot timpul? Ei bine cu un televizor 3D, cu o diagonală decentă poți rezolva această problemă. De aceea astăzi vom discuta despre un model ce aparține unuia dintre cei mai mari producători de electrocasnice din lume, și anume televizorul Smart 3D LED Samsung 32f6400. Are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil, dacă avem în vedere faptul că vorbim de un televizor de ultimă generație, ce încorporează cele mai bune funcții.

Din punct de vedere al design-ului vorbim de eleganță la superlativ. Mai exact se bucură de o ramă foarte subțire, ce creează impresia unei imagini mărite și se sprijină pe un picior în formă de X, picior ce poate fi demontat, în cazul în care vreți să faceți ceva economie de spațiu și să montați televizorul pe perete.

Poze cu televizorul Samsung 32F6400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 32f6400 este un Smart TV 3D, ce face parte din gama 2013 a producătorului corean, ce asigură divertisment deplin chiar la tine acasă. Spun asta datorită funcțiilor smart de care se bucură, și anume: aplicații ce antrenează toți membrii familiei, aplicații ce periodic trebuiesc upgradate, jocuri pentru copii menite să îi antreneze în ativități interesante, web browser  pentru filmulețe și videoclipuri, etc.

Samsung 32f6400 are o diagonală de 80 cm, și o rezoluție Full HD, ce conlucrează cu caracteristicile de imagine: 3D HyperReal Engine, Clear Motion Rate 200, Digital Noise Filter, Wide Color Enhancer Plus, Film Mode și Natural Mode Support pentru a reda imagini cât mai clare, culori cât mai vii și mai aproape de relitate.

Pe partea de sunet, televizorul Samsung 32f6400 încorporează 2 boxe de câte 10 W, Down Firing+Full Range, ce asigură divertismentul zi de zi. Chiar și atunci când volumul este dat mai tare, nu deranjează, ci aș putea spune că impresionează prin claritate și putere.

Conectivitatea este asigurată de o gamă destul de bogată și diversificată: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, wireless ready, intrare video composite, intrare component, SCART și minijack căști de 3,5 mm. Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație este evident că dispune de tuner digital încorporat, ce permite utilizatorului să vizioneze canalele HD, fără a mai avea nevoie de un receiver, ce nu produce decât o aglomerare de cabluri și pe deasupra box-ul respectiv este și destul de inestetic.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • 3D,
  • preț,
  • HDMI,
  • wireless ready,
  • rezoluție Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Samsung 32f6400 este un televizor 3D de ultimă generație, ce promite să asigure divertismentul necesar oricărui utilizator.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. mulțumesc pentru atenționare. am rectificat deja în articol. o zi bună!

  2. nu are nevoie de adaptor wireless.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.