Televizor Smart LED Samsung 32F6200

Îţi doreşti un televizor de ultimă generaţie? Samsung tocmai a lansat o gamă nouă de televizoare elegante şi totodată moderne. Unul dintre aceste modele este televizorul Samsung 32F6200, ce vine la un preț de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat), un preţ bun având în vedere că discutăm de un Smart TV de ultimă generaţie.

Din punct de vedere al designului, Samsung 32F6200 are un aspect extrem de plăcut, într-o nuanţă argintie, cu un picior în formă de X, ce poate fi înlăturat în cazul în care nu vă place şi vreţi să îl montaţi pe un perete. 

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 32F6200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 32F6200 este un Smart TV cu o diagonală de 80 de cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080.  Având în vedere că discutăm de un Smart TV de ultimă generaţie, vă puteţi conecta la internet wireless, prin portul wi-fi integrat, fără a mai avea nevoie de un adaptor wireless. Smart Hub-ul vă pune la dispoziţie nenumărate aplicaţii, alături de reţelele de socializare Facebook şi Twitter, dar totodată vă oferă şi posibilitatea de a naviga pe internet prin browserul web integrat.

Imaginea redată este una foarte bună, clară şi plină de realism şi asta datorită caracteristicilor de care dispune, şi anume: HyperReal Engine(este motoraşul care se ocupă de performanţele televizorului), Clear Motion Rate 100(pentru o claritate mai mare a imaginilor în mişcare), Digital Noise Filter(reglează „zgomotul” de imagine), Wide Color Enhancer Plus(pentru culorii mai vii, mai realiste), Film Mode(optimizarea imaginii în mod automat) şi Natural Mode Support(pentru o imagine mai apropiată de cea reală).

Partea audio este asigurat de sistemul Down Firing + Full Range, cu două boxe de 10W încorporate şi dezvoltă un sunet excepţional datorită caracteristicilor: Dolby Digital Plus / Pulse, DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound şi Auto Volume Leveler.

Pe partea de conectivitate, Samsung 32F6200 se bucură de o gamă destul de bogată: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 2.0, o intrare component, o intrare video composite, SCART, Slot CI + şi minijack căşti.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • design,
  • port Wi-Fi integrat,
  • procesor Dual-Core,
  • HDMI

Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Samsung 32F6200 este un Smart TV de ultimă generaţie ce vine cu nenumărate caracteristici şi apliaţii pentru a mulţumi până şi pe cel mai exigent utilizator.

User Rating: 3.47 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.