Televizor LED Full HD 3D Samsung 32F6100

Un nou concept îşi face tot mai mult simţită prezenţa în rândul televizoarelor de ultimă generaţie, este vorba de conceputul 3 D, datorită căruia aveţi parte de imagini spectaculoase şi totodată vă permite conectarea la nenumărate aplicaţii, ce promit să vă încânte. Astăzi vă invit să descoperim împreună Samsung 32F6100, un televizor din ultima generaţie lansată de gigantul corean, cu calităţi excepţionale, ce fac să îşi merite pe deplin preţul de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat).

Dacă vorbim de design atunci vă pot spune că acesta este un televizor extrem de elegant, cu o ramă foarte subţire, ce încadrează perfect imaginea. Dispune de un picior ce poate fi înlăturat cu uşurinţă în cazul în care doriţi să încadraţi televizorul pe un suport de perete. Dacă vorbim de un produs Samsung este clar că vorbim de finisaje bine realizate şi materiale de o calitate excepţională.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 32F6100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aşa cum ne-au obişnuit, cei de la Samsung doresc să ne ofere produse din ce în ce mai performante, cu o varietate de funcţii cât mai mare, precum: Sports Mode, ce încorporează diverse funcţii pentru a le activa simultan, rezultând o imagine îmbunătăţită, de o clariitate mult mai mare, Game Mode, pentru a vă relaxa, etc.

Televizor-ul LED 3D Samsung 32F6100 are o diagonală de 80 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080, pentru ca voi să vă puteţi bucura de o imagine cât mai apropiată de realitate şi de culori cât mai vii. Datorită caracteristicii Samsung Wide Color Enhancer Plus, calitatea imaginii este mult îmbunătăţită. Această tehnologie dispune de algoritmi complecsi, ce vor face culorile mai realiste şi tonurile vor fi mai naturale. Caracteristica 3D HyperReal Engine este responsabilă pentru performanţele televizorului, Digital Noise Filter este caracteristica ce elimină zgomotul de imagine şi Clear Motion Rate 200 este caracteristica utilizată pentru o imagine mult mai clară.

Bucuraţi-vă acum de o experienţă 3D de neuitat chiar la voi acasă, făcând conversia de imagine şi urmărind filmele preferate. În cazul în care v-aţi plictisit lăsaţi-vă antrenaţi într-un joc incitant. La capitolul audio vine cu un sistem Down Firing + Full Range, ce încorporează două boxe de 10W, cu caracteristicile Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1, 3D Sound şi Auto Volume Leveler.

Având în vedere că discutăm de un televizor LED 3 D, nu mai este nevoie să dezvolt faptul că dispune de un tuner digital încorporat, DVB-T şi DVB-C. Acest lucru va face să dispară acea casetuţă inestetică la care trebuiesc conectate nenumărate cabluri pentru a avea canale digitale. Pe partea de conectori, veţi regăsi un port USB 2.0, două intrări HDMI, SCART, o intrare video composite, o ieşire audio digitală, o intrare component şi căşti minijack.

Greutatea acestui gadget este de doar 5,8 kg, ceea ce îl face uşor de transportat. Nenumăratele aplicaţii de care dispune acest televizor LED 3D Samsung 32F6100 vă vor ţine nedezlipiţi de el mult timp de acum încolo, prin urmare vă recomand să le descoperiţi treptat şi cu siguranţă nu veţi regreta achiziţionarea acestui televizor.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • preţ,
  • 3D
  • nenumărate aplicaţii

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Televizor-ul LED 3D Samsung 32F6100 promite să vă întreacă aşteptările prin calitatea materialelor folosite şi totodată prin aplicaţiile sale.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.