Televizor LED Samsung 32F5300

V-aţi redecorat camera de curând şi sunteţi în căutarea unui televizor care să vină în completarea mobilierului modern pe care abea l-aţi achiziţionat? Ei bine vin în întâmpinarea voastră cu o sugestie din cea mai recentă gamă lansată de Samsung, şi anume, modelul LED 32F5300. Pot spune despre acest televizor că are un design avangardist, cu o ramă extrem de subţire şi un picior ce poate fi detaşat cu uşurinţă în cazul în care doriţi să îl încadraţi pe perete.

Având în vedere felul în care arată acest televizor putem anticipa cu uşurinţă că şi preţul este unul pe măsură, de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat). Totuţi propun să vedem cu ce ne surprind cei de la Samsung prin noua gamă lansată.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 32F5300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung 32F5300 este un Smart TV, cu o diagonală de 80 cm şi o rezoluţie Full HD ce se bucură de o imagine ce utilizează caracteristici precum: HyperReal Engine(„motoraşul” ce optimizează performanţele televizorului), Digital Noise Filter(elimină zgomotul de imagine), Wide Color Enhancer(pentru culori mai vii şi mai clare) şi Natural Mode Support(pentru imagini mai apropiate de cele reale)

Sunetul este susţinut de sistemul Down Firing + Full Range, ce încorporează două boxe de 10W, care dezvoltă un sunet de excepţie datorită caracteristicilor: DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1 şi Reglarea automată a volumului. De asemeni Samsung 32F5300 dispune şi de un procesor Dual Core pentru o viteză mai mare de a naviga pe internet. Televizorul este dotat cu nenumărate aplicaţii ce sunt îmbunătăţite în mod constant, prin urmare va trebui să faceţi periodic un update.

Nu cred că mai este necesar să dezvolt faptul că vine cu un tuner digital încorporat, pentru că marea majoritate a televizoarelor de ultimă generaţie au aşa ceva. Pe partea de conectori regăsim 3 porturi HDMI, 2 intrări USB 2.0, o ieşire audio digitală, SCART, o intrare component şi minijack căşti de 3.5mm. Conexiunea wireless vă permite acum să vizualizaţi filmele direct de pe internet, fără să mai fiţi nevoiţi să aşteptaţi ca acesta să se copieze pe stick, iar ulterior să îl conectaţi la TV.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • design avangardist
  • HDMI,
  • USB 2.0,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Excelent

Descoperiţi o nouă lume prin intermediul televizorului LED Samsung 32F5300 ce vă oferă mult mai multe funcţii decât aţi crezut vreodată că poate avea un TV.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.