Televizor LED Samsung 32F5000

Samsung este unul dintre liderii de piaţă în ceea ce priveşte fabricarea televizoarelor şi de curând şi-a îmbogăţit colecţia cu o gamă nouă care se dovedeşte a fi nu doar mult mai performantă decât precedenta, ci şi mult mai elegantă. Din această gamă face parte şi televizorul Samsung 32F5000, un model destul de interesant şi totodată cu un aspect extrem de plăcut. Preţul acestui televizor este de aproximativ 1880 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil, raportat la performanţele sale.

Din punct de vedere al designului, acesta se prezintă într-o notă modernă şi plină de rafinament. Liniile fine şi rotunjite ale acestui televizor se vor încadra perfect în camera voastră proaspăt renovată. Dacă din punct de vedere al designului şi al preţului ne-a convins ei bine haideţi să vedem dacă şi pe partea tehnică stă la fel de bine.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 32F5000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Samsung 32F5000 are o diagonală de 80 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080. În ceea ce priveşte imaginea, utilizează carasteristicile Wide Color Enhancer Plus, Digital Noise Filter, Film Mode şi Clear Motion Rate 100, ce asigură o calitate înaltă a imaginii şi redă un nivel optim de contrast, culoare şi claritate. Dispune de senzor de lumină încorporat şi poate fi setat astfel încât luminozitatea să se regleze automat.

Sistemul audio Down Firing + Full Range încorporează 2 boxe de 10W fiecare, ce dezvoltă un sunet profund, datorită caracteristicilor Dolby Digital Plus, DolbyPulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1 şi Auto Volume Leveler. Aceste caracteristici măresc claritatea vocii, pentru ca telespectatorul să se poată bucura la maxim de ceea ce vizionează.

Tunerele digitale integrate DVB-T şi DVB-C vă permit să aveţi o redare digitală fără a mai avea nevoie de acel receiver inestetic, la care trebuie conectate nenumărate cabluri. Pe partea de conectivitate vine echipat cu: VGA, un port USB 2.0, SCART, 2 porturi HDMI, slot CI+, minijack pentru căşti, intrare audio digitală şi intrare component şi composite. Greutatea este de doar 5,6kg, ceea ce îl face extrem de uşor de mutat.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preţ
  • HDMI

Contra:

  • nu este un Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un televizor de ultimă generaţie, cu performane de top, Samsung 32F5000 ar putea fi alegerea perfectă.

User Rating: 2.77 ( 5 votes)

4 comentarii

  1. salut!am si eu un samsung led 32f5000.si aseara sotia mea a apasat pe mai mult butoane de pe telecomanda si a disparut imaginea,sunet avem,dar fara imagine si nici samsung de la inceput nu apare

  2. salut,eu am un PHILIPS LCD 37″(94 cm) 5000 series,l-am conectat de la reciever-ul digital prin mufele alb,verde si galben ce vin de la reciever dar imi arata doar in alb-negru de ce imi arata asa?,o fi oare de la operatorul video ce-mi furnizeaza?(la un televizor samsung tv 52 cm merge)ar putea sa fie de la mufe?poate ar trebui altele?as ruga sa ma ajutatai cu niste informatii,poate nu inteleg eu pre bine in ce consta defapt problema,nu sunt maestru,multam de atentie :D

  3. Posed un elevizor LCD Philips 32PFL3506 . Sunt abonat la RCS-RDS si posed doar un decodor. Cum asi putea sa vad posturi transmise digital si HD la televizorul mai sus amintit fara a mai a achizitiona un al doilra decodor?

    • Televizorul poate receptiona semnal digital, deci nu veți mai avea nevoie de înca un receiver. Problema apare atunci când operatorul de televiziune prin cablu criptează semnalul digital direct astfel încât veți avea nevoie neaparat de un receiver de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.