Televizor Smart LED Samsung 32F4510

De curând a fost lansată noua gamă de televizoare Samsung, o gamă plină de eleganţă şi rafinament, care utilizează cele mai noi tehnologii, pentru a satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi. Unul dintre modele ce fac parte din această gamă este şi  Samsung 32F4510, un televizor interesant, disponibil într-o nuanţă de alb, ce se va încadra perfect în livingul vostru. Preţul unui astfel de gadget este de aproximativ 1880 lei (verifică preț actualizat), un preţ acceptabil, mai ales dacă ţinem cont că disputăm de un Smart TV.

În ceea ce priveşte designul, Samsung 32F4510 se sprijină pe un suport în argintiu în formă de semicerc, pe care îl puteţi înlătura dacă agreaţi mai mult un suport de perete.

Poze cu televizorul Samsung 32F4510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte partea tehnică, Samsung 32F4510 este un Smart TV cu o diagonală de 80 de cm şi o rezoluţie HD, de 1366 x 768p. Calitatea imaginii este susţinută de caracteristicile Samsung, pentru ca utilizatorul să aibă parte de claritate, culori mai vii, mai naturale. Aceste caracteristici de imagine sunt: Wide Color Enhancer Plus, HyperReal Engine, Digital Noise Filter, Film Mode şi Clear Motion Rate 100.

Dacă vorbim de sunet, vorbim de sistemul Down Firing + Full Range cu două boxe de 10W, ce încorporează caracteristici precum: DTS Studio Sound, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus şi DTS Premium Audio 5.1. Noua generaţie de televizoare Samsung vine cu port Wi-Fi încorporat, ceea ce înseamnă că nu mai aveţi nevoie de adaptor wireless pentru a vă conecta la internet. Bucuraţi-vă de cele mai noi aplicaţii şi conectaţi-vă direct de pe televizorul vostru la reţelele de socializare Facebook şi Twitter.

Pe partea de conectivitate, Samsung 32F4510 vine cu 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, RJ45, SCART, Slot CI+, o ieşire audio digitală, o intrare video composite, o intrare component şi minijack de căşti. De asemeni dispune şi de un procesor Dual Core, ceea ce înseamnă că puteţi efectua mai multe activităţi în acelaşi timp.

Pro

  • Smart TV,
  • design plăcut,
  • HDMI,
  • procesor Dual Core,
  • port Wi-Fi integrat

Contra:

  • nu are rezoluţie Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Samsung 32F4510 este unul din televizoarele ultimei game lansate de Smasung, ce vine cu nenumărate îmbunătăţiri, pentru a satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi.

User Rating: 2.88 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.