Televizor Samsung 32F4000

Te gândeşti să îţi iei un televizor nou şi nu eşti dispus să cheltui prea mult pentru această achiziţie? Ei bine o variantă foarte bună ar fi televizorul LCD Samsung 32F4000, care nu numai că nu vă va goli buzunarele, ci vă va oferi şi mulţumirea că aţi ales un produs ce face parte din cea mai nouă gamă lansată de Samsung.

Întâi de toate vă pot spune că are un design foarte plăcut, elegant, ce se încadrează perfect în camera voastră proaspăt renovată. Este disponibil în variantă neagră şi se sprijină pe un picior ce poate fi detaşat cu uşurinţă, în cazul în care doriţi să economisiţi spaţiu şi să îl montaţi pe perete. Greutatea televizoarelor din noua gamă este redusă considerabil, spre exemplu acesta are o greutate de 5,6kg, ceea ce îl face să fie destul de uşor de mutat. Preţul său este extrem de atrăgător, de aproximativ 1400 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent, ţinând cont că vorbim de un televizor din ultima gamă Samsung lansată pe piaţă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 32F4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Noul Samsung 32F4000 este un televizor cu o diagonală de 80cm(32 inch) şi o rezoluţie HD de 1366 x 768. Acesta este unul dintre cele mai ieftine televizoare din această gamă, prin urmare nu trebuie să vă aşteptaţi la cele mai bune dotări posibile, dar cu siguranţă dacă veţi raporta preţul la calitate veţi remarca un avantaj considerabil.

În ceea ce priveşte calitatea imaginii, putem remarca faptul că se bucură de caracteristici precum: Film Mode(ce optimizează imaginea), Clear Motion Rate 100(ce conferă claritate imaginilor în mişcare), Wide Color Enhacer(ce dispune de algoritmi complecşi ce vor face culorile mult mai realiste), Hyper Real Engine(îmbunătăţeşte performanţele, redând o imagine cât mai apropiată de cea reală) şi Digital Noise Filter(ce elimină zgomotul de imagine, astfel încât să vă bucuraţi de o imagine mult mai clară).

Partea de sonorizare este asigurată de 2 difuzoare de 10W, cu caracteristici precum:  DTS Premium Audio 5.1 şi DTS Studio Sound(caracteristici de ultimă generaţie), ce împreună cu Auto Volume Leveler şi Dolby Digital Plus / Pulse dezvoltă un sunet de excepţie.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Samsung 32F4000 vine cu două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, SCART, Slot CI + şi minijack căşti.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design,
  • preţ,
  • HDMI,
  • Wide Color Enhacer

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Dacă vă număraţi printre cei care îşi doresc să achiziţioneze un televizor ieftin şi bun, atunci recomandarea mea este televizorul Samsung 32F4000 ce vine la un preţ excepţional.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.