Televizor LED Samsung 32EH5450

Smart TV. Cu toții am auzit de termenul asta, cu toții ne-am dori un Smart TV. Ei bine a trecut ceva timp de la apariția lor, iar prețurile au au scăzut destul de mult. Dacă vrei să achiziționezi un tv și nu dispui de foarte mulți bani poți sta linistit, televizorul LED Samsung  32EH5450 nu îți va goli buzunarul.  Acest Smart Tv Full HD vine la un preț de 1700 ron (verifică preț actualizat) destul de accesibil as putea spune dacă ne uităm la specificațiile tehnice. În ceea ce priveşte design-ul s-a mers pe eleganţă şi simplitate. Rama subţire încadrează imaginea perfect, iar piciorul poate fi folosit ca şi suport pentru televizor sau totodată poate fi detaşat cu uşurinţă pentru ca televizorul să fie montat pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul LED Samsung 32EH5450

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LED Samsung 32EH5450 are o rezoluție Full HD (1920x1080px) și o diagonală de 81cm. Calitatea imagini este foarte bună și datorită rezoluției , dar și datorită faptului ca este un LED. Tot datorită faptului ca este un LED consumul de energie este mai scăzut decât în cazul unui LCD sau al unei plasme. Nici la capitolul sunet televizorul nu stă deloc rău, boxele stereo de câte 10W fiecare redând un sunet perfect. Acum să trecem la partea Smart :) cea mai plăcută parte. Televizorul se comportă fix ca un device cu sistem Android, având un  App Store , de unde putem instala diferite aplicații și jocuri. Smart Hub-ul v-a primi mereu update-uri , de fiecare dată adăugând noi aplicații (la ultimele update-uri au adaugat aplicațiile SeeNow și Voyo), la fel și aplicațiile vin destul de des cu actualizări, lucruri foarte bune din punctul meu de vedere. Cele mai importante aplicații din Smart Hub sunt: Browserul de internet, care suportă și flash, aplicația de  facebook , twitter, skype, youtube și multe alte aplicații și jocuri care se pot instala din Samsung Apps. Pentru video call prin Skipe trebuie să achiziționați o cameră web tot Samsung care costă destul de multicel. Televizorul Samsung 32EH5450 se conectează la internet atât prin cablu RJ45 (cunoscuta mufă a cablului de internet) dar și direct prin wireless. Atenție! Pentru o conectivitate wireless trebuie achizitionat un stick wifi ubs Samsung care nu este inclus în pachetul TV-ului. Nu încercați cu alte stick-uri wifi pentru că nu funcționează. După părerea mea este cam inutil acest stick decât în cazul în care chiar vă deranjează foarte mult cablurile prin casă. Pentru a vă bucura din plin de toate funcțiile televizorului (AllShare , DLNA , internet) mai ales dacă aveți și alte dispozitive mobile Samsung vă recomand si un rooter wireless TP-LINK TL-WR841ND asta în cazul în care nu aveți unu. Prin intermediul tehnologiei ConnectShare Movie  puteți citi muzică/filme/ poze de pe dispozitive externe de stocare cu mufa usb. Am testat destul de multe tipuri de fișiere video, chiar și filme FullHD și nu am avut nicio problemă, toate fiind citite , subtritrarea la fel. O altă chestie interesantă este faptul că puteți modifica și dimensiunea subtritrării.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atractiv,
  •  conexiune RJ45,
  • smart tv,
  • HDMI,
  • funcţii pentru întreaga familie
  • browser internet
  • Full HD

Contra:

  • nu are încorporat stick wireless
  • puțin cam greu cu telecomanda pentru navigarea pe internet

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Deşi vine la un preț accesibil televizorul Led Samsung 32EH5450 oferă o groază de funcții , printre care și un browser de internet, funcții care fac ca acest tv să își merite banii din plin.

User Rating: 1.79 ( 5 votes)

Un comentariu

  1. mi-am cumparat jegul asta de televizor, dupa 6 luni nu mai functiona 1 port hdmi dupa inca 3 a cazut si al doilea dupa 15 luni nu mai pornea nu mai raspundea la telecomanda, a fost reparat fiind in garantie si dupa 1 an nu mai are sunet apoi au inceput problemele cu imaginea, o mizerie de televizor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.