Televizor LED Samsung 32EH5000

Ne place să ţinem pasul cu tehnologia, doar că uneori avem impresia că un produs de ultimă generaţie este mult prea scump pentru buzunarul nostru. Ei bine în zilele noastre concurenţa îşi spune cuvântul şi fiecare producător se luptă să ofere un produs cât mai calitativ, adaptat fiecărui buget. Astăzi m-am orientat către acest televizor LED Samsung 32EH5000, care are un preţ extrem de atractiv de aproximativ 1550 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că acest televizor este un Samsung nu o să vă surprindă design-ul său extrem de elegant şi de modern.

Deşi preţul este destul de mic, producătorul nu face rabat la calitatea materialelor folosite. Finisajele sunt foarte bine realizate, pentru ca utilizatorul să fie mulţumit de produs şi să caute cu plăcere şi alte produse ale acestui brand. Rama ce încadrează imaginea este foarte subţire, iar piciorul din plastic poate fi îndepărtat cu uşurinţă în cazul în care doriţi să îl montaţi pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Samsung 32EH5000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu siguranţă designul este un punct forte al acestui televizor dar vă propun să analizăm totuşi şi partea tehnică. Samsung 32EH5000 este un televizor ce utilizează tehnologia de iluminare LED, ceea ce înseamnă un consum mai mic de energie, prin urmare o factură mai mică de achitat. Are o diagonală de 80cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080, ce vă vor îmbunătăţi considerabil experienţa vizuală. Cu siguranţă va fi o plăcere să urmăriţi filmele sau emisiunile preferate pe acest televizor, mai ales că dispune de tehnologia Wide Color Enhancer Plus, ce îmbunătăţeşte drastic calitatea imaginii , redând imaginile în culori cât mai vii şi mai naturale.

Pe partea audio are 2 boxe de 10W, ce vin însoţite de tehnologia Dolby Digital Plus, SRS Theater Sound şi DTS 2.0+Digital Out. Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generaţie este de la sine înţeles că vine cu un tunner digital încorporat, pentru ca fiecare utilizator să poată dispune de programele digitale, fără a mai avea nevoie de multitudinea de cabluri conectate la inesteticul receiver. Pe partea de conectori regăsiţi o varietate foarte largă, precum 2 porturi HDMI, SCART, Slot CI+, ieşire audio digitală, intrare video composite şi un port USB 2.0. Un lucru notabil, care mie personal mi-a atras atenţia a fost faptul că acest televizor vine cu o protecţie pentru trăsnet, căderi de tensiune sau umiditate.

De cele mai multe ori vara ne confruntăm cu ploi scurte, însoţite de descărcări electrice, ce pot lăsa un dezastru în urma lor dacă nu suntem puţin atenţi, să scoatem din priză electricele şi electrocasnicele, pentru a nu risca să se ardă datorită supratensiunii. Ei bine acest televizor are din fabrică un astfel de dispozitiv, tocmai pentru a vă proteja buzunarul în astfel de situaţii. Greutatea acestuia este foarte mică, de doar 6,4kg pentru a putea fi transportat cu uşurinţă de o singură persoană.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • preţ mic,
  • iluminare LED,
  • foloseşte tehnologia Wide Color Enhancer Plus,
  • protecţie pentru trăsnet, căderi de tensiune sau umiditate

Contra:

  • nu este smartTV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un televizor performant, la un preţ acceptabil, Samsung 32EH5000 promite să le ofere momente unice în timpul vizionării programului preferat.

User Rating: 4.6 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.