Samsung 32EH4003 – ideal pentru un cadou

Poate că te gândești să le oferi părinților tăi o bucurie schimbându-le vechiul televizor cu tub, cu un model ceva mai acutal și mai interesant, însă nu îți permiți să aloci o sumă cu prea multe zerouri pentru asta? Noi îți propunem să îți arunci o clipă privirea asupra televizorului Samsung 32EH4003, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1000 lei, destul de mic, ținând cont că până acum câteva luni nu prea te puteai atinge de un astfel de model fără să scoți din buzunar cel puțin 1400 lei (verifică preț actualizat). Deși vorbim de un model lansat în 2012, din punctul meu de vedere este un televizor destul de reușit, ce la vremea lui făcea furori, iar în prezent observ cu bucurie că încă se bucură de popularitate în rândul utilizatorilor de electronice.

Din punct de vedere al designului, televizorul Samsung pot spune că are un aspect plăcut, elegant chiar. Rama ce încadrează imaginea nu este prea groasă, așa cum întâlneam la primele televizoare LED, însă nici atât de slim cum putem remarca la televizoarele din gama 2014, însă acest aspect nu cred că va deranja. Grosimea panoului aduce mai mult cu televizoarele LCD, dar din punctul meu de vedere pentru un utilizator obișnuit acest aspect va conta mult prea puțin, în special pentru cei ce trec de la un televizor cu tub la un astfel de model. Până la urmă trebuie să fim conștienți că totuși vorbim de un televizor extrem de ieftin, iar în cazul în care ne gândim la trelevizoare ultra slim, prețul poate fi chiar triplu.

Televizorul Samsung se sprijină pe un picior dreptunghiular, pe care personal prefer să îl demontez. Consider că optând pentru un suport de perete cu înclinare verticală, vei avea o vizibilitate mult mai mare și totodată vei putea face și ceva economie de spațiu. Telecomanda este cea clasică, întâlnită la gama Samsung. Este destul de ușor de folosit, chiar și pentru cei ce nu sunt obișnuiți cu astfel de televizoare. Cântărește numai 6,3 kg, ceea ce înseamnă că poate fi mutat fără prea mult efort.

Poze cu televizorul Samsung 32EH4003

Samsung 32EH4003

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Samsung 32EH4003 deși este un model lansat în urmă cu 2 ani, pot spune că este destul de bine realizat din punct de vedere tehnic. Are o diagonală de 80 cm și o imagine HD, de 1366 x 768 pixeli, ceea ce înseamnă că încântă prin imagini destul de clare, susținute de caracteristicile: Wide Color Enhancer Plus, Digital Noise Filter și Clear Motion Rate 50. Aceste caracteristici reduc zgomotul de imagine, îmbunătățesc claritatea imaginilor în mișcare, oferind totodată și naturalețe culorilor.

Experiența audio este întreținută de cele două boxe a câte 10 W, ce încorporează caracteristici precum: Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital Out și SRS TheaterSound, asigurând un sunet clar și profund indiferent de volum.

Având în vedere că discutăm despre un LED, este bine de știut că acesta dispune și de un tuner digital DVB-T, DVB-C ce presupune că veți putea urmări posturile în format HD fără a mai avea nevoie de un eventual receiver, care din punctul meu de vedere este și destul de inestetic.

Pe partea de conectivitate, televizorul este echipat corespunzător unui model de top: 2 porturi HDMI, Scart, un port USB 2.0, component, Slot CI(ce funcționează ca decodor pentru canalele criptate, gen HBO, Cinemagia, etc).

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ieftin,
  • HDMI

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 32EH4003 este un televizor cu destul de multe funcții, dar totodată extrem de ieftin, ceea ce constituie un avantaj pentru cei ce nu își permit să aloce o sumă mai importantă pentru un TV.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.