Samsung 28H4000 – un televizor HD standard

Utilizatorii care își doresc un televizor LED HD de dimensiuni medii au acum la dispoziție modelul Samsung 28H4000. Acesta are caracteristicile standard pentru un televizor de acest tip, fiind o opțiune pentru cei mai puțini pretențioși. Prețul pentru  televizorul Samsung este de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), un preț rezonabil pentru cei ce nu își doresc un televizor cu prea multe funcții.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul televizorului este cel clasic, rama fiind nu foarte subțire, suportul  simplu, iar culoarea neagră. Dimensiunile de 643.4 x 396.5 x 62.9 mm și greutatea de 4.1 kg îl fac ușor de transportat și de potrivit în orice cameră. După cum se vede din dimensiuni, televizorul nu este nici prea subțire, așa că designul îl încadrează mai mult în rândul modelelor simple.

Poze cu televizorul Samsung 28H4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o diagonală de 68 de cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Este de apreciat faptul că rezoluția este HD, dar aceasta nu se ridică la nivelul altor modele care, pentru același preț, oferă un ecran mai performant. Aspectul imaginilor redate este de 16:9, iar acestea au o calitate decentă. Televizorul beneficiază de tehnologiile Clear Motion Rate 100 și Wide Color Enhancer. Tehnologia Clear Motion Rate 100 îndepărtează efectul de blur din imaginile în mișcare, oferind claritate și detaliu în cazul curselor de mașini sau ciclism. Wide Color Enhancer folosește un algoritm avansat de îmbunătățire a imaginilor pentru sporirea calității imaginilor. Culorile vor fi strălucitoare, iar contrastul ridicat. Per ansamblu, imaginile vor părea  naturale.

Televizorul are o serie de moduri de vizionare care ajustează setările astfel încât să se obțină o experiență optimă de vizionare, indiferent de tipul de program urmărit.  Astfel, modul Fotbal evidențiază culorile de pe stadion, modul Game evidențiază detaliile din joc pentru avantajul în fața concurenților, iar modul Film asigură un raport imagine-sunet echilibrat, pentru o experiență de cinematograf. Modul Nature crește constrastul păstrând, în același timp, un nivel realist al culorilor.

Sunetul oferit de televizor este Down Firing și Full Range, fiind asigurat de tehnologiile Dolby Digital Plus și Dolby Pulse. Ieșirea se face prin 2 boxe de 5 W, ceea ce nu îl încadrează între modelele cele mai puternice din gama nouă. Televizorul nu strălucește sub acest aspect dar, în schimb, păstrează un nivel de calitate decent. Playerul media integrat poate reda fișiere audio în diferite formate direct de pe un stick de memorie sau hard-disk extern.

În ceea ce privește conectivitatea, Samsung 28H4000 permite conectarea playerelor Blu-Ray sau DVD, a unui laptop sau PC, ori a consolelor de joc prin intermediul a 2 port-uri HDMI. Pe lângă acestea, televizorul mai beneficiază de un port USB și de câte o ieșire component, Scart și video composite. Prin intemediul port-ului USB, utilizatorul poate urmări filme, videoclipuri sau fotografii direct de pe stick-ul de memorie.  De asemenea, televizorul are și Tuner TV digital integrat, care permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HDMI,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 28H4000 este un televizor cu o diagonală destul de mică, ce s-ar potrivi probabil în camera copiilor sau de ce nu în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.