Televizor LED Samsung 28F4000

Tehnologie avansată, stil şi eleganţă este tot ce ţi-ai putea dori de la un televizor. Samsung 28F4000 întruneşte toate aceste condiţii şi mai mult de atât face parte din cea mai nouă gamă de televizoare lansate de gigantul coreean. Vine la un preţ de aproximativ 1430 lei(verifică preț actualizat), un preţ rezonabil, mai ales dacă ţinem cont de dotările şi de aspectul său.

În ceea ce priveşte design-ul, Samsung 28F4000 se bucură de un aspect plăcut, cu finisaje mult mai reuşite şi cu o greutate, cu mult sub aşteptările noastre, are doar 4,6kg, ceea ce înseamnă că îl veţi putea muta cu uşurinţă, în funcţie de modificările pe care doriţi să la faceţi prin casă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul LED Samsung 28F4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LED Samsung 28F4000 foloseşte tehnologia LED(Light Emitting Diode), pentru îmbunătăţirea imaginilor şi optimizarea performaţelor. Noul model are o diagonală de 70 cm şi o rezoluţie HD de 1366 x 768. Imaginea este vizibil îmbunătăţită datorită nenumăratelor caracteristici precum: Film Mode, Clear Motion Rate 100, Whide Color Enhancer, ce utilizează un algoritm de îmbunătăţire a imaginii, HyperReal Engine, pentru o imagine mai clară, un contrast mai bun şi pentru culori mai vii.

Sistemul audio Down Firing + Full Range încorporează două boxe de 5W, cu tehnologia DTS PremiumAudio 5.1, DTS Studio Sound, Auto Volume Leveler şi Dolby Digital Plus/Pulse. Având în vedere că Samsung 28F4000 este un televizor de ultimă generaţie, nu mai este nevoie să dezvolt faptul că dispune de tuner digital, ce vă va scuti de inestetica „căblăraie” cu acel media box.

Pe partea de conectivitate, vine cu un USB 2.0 la care se pot conecta stick-uri sau harduri externe, două porturi HDMI, SCART, o intrare component, intrare video composite şi Slot CI. Ca şi noutate Samsung 28F4000 vine cu modul Sport, ce cu siguranţă va fi preferat de toţi bărbaţii, pentru că permite încorporarea diverselor funcţii şi activarea lor în acelaşi timp.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • designul plăcut
  • calitatea sunetului excepţională,
  • consumul,
  • claritatea imaginii,
  • greutatea mică

Contra:

  • nu este Smart TV.

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Televizorul LED Samsung 28F4000 este un model ce oferă satisfacţia de a putea urmări filmul sau emisiunea preferată la calitatea dorită. În plus preţul este destul de accesibil pentru cei care doresc achiziţionarea unui nou tv ce oferă stil şi performanţă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.