Samsung 24H4003 – televizorul HD de dimensiuni mai mici

Dacă vrei să schimbi televizorul din dormitor, camera copiilor sau pe cel al părinților și cauți un model simplu, fără prea multe pretenții, Samsung 24H4003 reprezintă o opțiune potrivită. Prețul modelului este de aproximativ 799 lei (verifică preț actualizat), modelul fiind unul foarte atractiv.

Televizorul are un design clasic, ce pare să se întoarcă la începuturile seriilor HD. Acesta are dimensiunile de 561.8 x 349.1 x 47.9 mm, fiind potrivit pentru o cameră mai mică, iar greutatea de 4 kg îl face ușor de transportat. Carcasa nu este cea mai subțire, având o grosime medie, la fel și rama fiind ceva mai groasă față de cele ale modelelor actuale. Pentru păstrarea liniilor clasice, suportul a fost păstrat plat și simplu. Este de remarcat însă faptul că, deși carcasa are un aspect nu foarte actual, plasticul arată calitativ și rezistent.

Poze cu televizorul

Samsung 24H4003

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 61 de cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, calitatea imaginilor fiind una bună pentru un utilizator fără prea multe pretenții. Calitatea este clar superioară față de modelele simple pe care televizorul dorește să le înlocuiască. Ecranul beneficiază de tehnologia Clear Motion Rate de 100 Hz, așa că redă imaginile în mișcare cu mai puțină neclaritate. Partea de culoare este asigurată de tehnologia Wide Color Enhancer, aceasta îmbunătățind calitatea generală a culorilor, acționând asupra luminozității, contrastului și saturației. Pentru ca experiența de vizionare să fie mai specială, iar tehnologiile să fie exploatate la maximum, ecranul oferă mai multe moduri de vizionare. Acestea ajustează setările la tipul de conținut urmărit, scoțând în evidență anumite detalii. Există așadar moduri precum Film, Fotbal sau Game.

În ceea ce privește sunetul, acesta este unul bun, televizorul fiind dotat cu difuzoare cu o putere de 20 W, aceeași putere întâlnită și la modelele cu preț mai mare. Sunetul este asigurat de tehnologiile Dolby Digital, Dolby Pulse și DTS Sound, având o calitate superioară.

Televizorul nu beneficiază de funcții smart, dar oferă în schimb posibilitatea conectării de diferite dispozitive pentru redarea de conținut și creșterea modalităților de divertisment. Există pentru aceasta 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart, 1 intrare video composite și 1 intrare component. Vei putea astfel să urmărești filme, poze din vacanță sau să asculți muzică direct de pe un stick, să redai conținut Blu-ray prin conectarea unui player sau să te joci la diverse console (Xbox, PlayStation, Wii). De asemenea, tunerul digital DVB-T/C permite redarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern.

Modelul Samsung este un televizor potrivit pentru tine dacă îți dorești un model fără funcții smart și fără o performanță foarte mare, la un preț bun. Acesta are dimensiunile potrivite pentru a fi plasat într-un dormitor sau o cameră mai mică. Imaginile HD oferă un pas considerabil în plus pe partea de calitate față de ecranele vechi, chiar se plasează pe o treaptă mai slabă în fața celor Full HD.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design rezistent
  • Sunet de calitate
  • Posibilități multiple de conectare

Contra:

  • Design nu foarte subțire

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8.6
Conectivitate - 8.5

8.5

O alegere accesibilă

Samsung 24H4003 este un televizor cu o diagonală ceva mai mică, de doar 61 cm, dar care se va potrivi perfect pentru camera copiilor sau un dormitor mai mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.