Samsung 22H5000 – televizorul Full HD de dimensiuni mici

Atunci când este vorba de televizoare Full HD, cei mai multi utilizatori caută modele care au ecrane mari. Situația este diferită pentru cei care au camere mai mici sau care nu au spațiul necesar poziţionării unui televizor de mari dimensiuni, dar își doresc să beneficieze de aceeași calitate a imaginii pe un model mai mic. Samsung 22H5000 este creat special pentru acest tip de utilizatori. Prețul pentru televizorul Samsung este de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul decent pentru dotările televizorului, mai ales pentru ecranul Full HD. Televizorul este ideal pentru cei în căutare de televizoare slim Full HD de mici dimensiuni.

Designul televizorului este cel specific seriei H5000 din care face parte. Prin urmare, ecranul televizorului este încadrat de o ramă subțire, în timp ce partea de jos, pe care este plasat și logo-ul Samsung, este gri. Televizorul este unul slim, părând o miniatură a modelelor uriașe mai des întâlnite. Dimensiunile de 506.9 x 317.0 x 66.3 mm fac televizorul ușor de poziționat în camerele mai mici sau mai aglomerate. Aspectul general este calitativ și inspiră stabilitate.

Poze cu televizorul Samsung 22H5000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED este punctul principal de atracție al modelului, având o diagonală de 54 de cm și rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Calitatea imaginii este, astfel, una ridicată, televizorul putând reda videoclipuri chiar și la rezoluție 1080p. Imaginile sunt redate în aspect 16:9.

Pentru o claritate incredibilă chiar și în cazul imaginilor în mișcare, tehnologia Clear Motion Rate 100 elimină blur-ul și oferă cele mai mici detalii. Cursele de mașini, ciclism sau emisiunile sportive nu s-au văzut niciodată mai clar.

Tehnologia Wide Color Enhancer asigură un constrast ridicat și culori strălucitoare care ocupă un spectru tonal amplu. În plus, televizorul pune la dispoziția utilizatorului o serie de moduri de imagine care reglează automat setări precum strălucirea, luminozitatea, contrastul sau balansul de alb pentru a optimiza vizionarea în funcție de tipul programului urmărit. Astfel, modul Fotbal evidențiază verdele ierbii și culorile stadionului pentru o experiență fidelă realității, iar modul Game pune în valoare detaliile pentru a veni în ajutorul participanților la joc. Alte moduri disponibile sunt Film sau Natural. În același timp cu imaginea, modurile reglează și sunetul, astfel încât experiența să fie completă.

Sistemul audio este de tip Down Firing și Full Range și oferă o calitate bună a sunetului. Ieșirea este mai slabă decât în cazul modelelor mai mari din aceeași serie, în cazul de față realizându-se prin 2 boxe de 3W. Tehnologiile Dolby Digital Plus și Dolby Pulse asigură însă un sunet clar și complex, ce atinge și sunete joase. Playerul media integrat poate reda muzică direct de pe un stick, astfel încât muzica preferată să fie mereu ușor de ascultat.

Pentru cei care doresc să economisească și mai mult spațiu și vor să folosească televizorul Samsung 22H5000 și pe post de monitor, acest lucru este posibil datorită port-urilor disponibile. Deși conectivitatea ar fi putut fi mai dezvoltată, aceasta asigură și în configurația de față conectarea la PC, laptop sau console de jocuri prin 2 port-uri HDMI și redarea fișierelor multimedia de pe un stick sau hard-disk extern. Televizorul mai beneficiază de o ieșire Scart, o ieșire component, o ieșire video composite și o ieșire audio.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • poate fi folosit pe post de monitor,
  • HDMI,
  • Full HD,

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 22H5000 este un televizor Full HD de dimensiuni mici, ce poate fi folosit atât ca monitor, cât și ca atare într-un dormitor mai micuț.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.