Samsung 22F5400 – un Smart TV cu o diagonală de 54 cm

De câțiva ani, televizoarele au devenit parte din viețile noastre, pe unii ne ajută să ne relaxăm, iar pentru alții servesc doar ca mijloc de informare. Oricum ar fi, important este că în marea majoritate a caselor se găsește cel puțin un televizor. Și cum în zilele noastre tehnologia avansează într-un ritm amețitor, ei bine și noi suntem tot mai avizi de a descoperi noutățile acestui domeniu.

Prin urmare ne dorim televizoare interactive, cu un design interesant, care să ne transforme livingul într-o adevărată cameră de relaxare. Unul dintre modelele ce se încadrează în această categorie este și televizorul Samsung 22F5400, ce vine la un preț accesibil, de aproximativ 1240 lei (verifică preț actualizat), un preț pe măsura unui buzunar nu foarte generos.

Din punct de vedere al designului pot spune că producătorul corean nu se dezice, chiar dacă vorbim de un produs mai ieftin, materialele și finisajele sunt comparabile cu cele ale unui model mult mai scump, rama este destul de subțire, creând iluzia unei imagini mult mai mari, iar suportul pe care se sprijină are o formă de semicerc, extrem de interesantă și totodată foarte elegantă. Însă pentru cei ce nu sunt de acord cu mine sau duc lipsă de spațiu, pot opta pentru demontarea piciorului și poziționarea televizorului pe un suport de perete. Cu siguranță expunerea în acest mod nu îi va știrbi din rafinament.

Poze cu televizorul Smart Samsung 22F5400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Samsung este un Smart TV ce face parte din gama de televizoare lansată în 2013, prin urmare beneficiează de cele mai noi funcții și de cele mai recente aplicații. Nu are o diagonală prea mare, dar pentru o cameră nu foarte mare, așa cum întâlnim în multe dintre apartamentele uzuale din România, consider că este suficient. Are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, Full HD, ce oferă imagini clare, cu culori vii, naturale, susținute de caracteristici de imagine precum: HyperReal Engine, Clear Motion Rate 100, Digital Noise Filter(reduce zgomotul de imagine), Wide Color Enhancer Plus(sporește calitatea imaginii, oferă culori așa cum au fost ele concepute), Film Mode și Natural Mode Support.

Sunetul este susținut de sistemul audio Down Firing + Full Range, ce încorporează 2 boxe de câte 5W, întreținut de caracteristicile: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound, DTS Premium Audio 5.1 și Auto Volume Leveler. Ce mi se pare interesant este claritatea cu care se aude, chiar și atunci când volumul este ceva mai tare.

Având în vedere că discutăm de un model de ultimă generație, este de la sine înțeles că încorporează și tunner digital (DVB-T/C/S2), ce oferă posibilitatea utilizatorului de a viziona posturile în format HD, fără a mai fi nevoie de receiver de la furnizorul de servicii de televiziune, prin urmare veți avea și o factură mai mică.

Pe partea de conectivitate, televizorul Samsung, dispune de conexiune wireless, 2 porturi HDMI, SCART, 2 porturi USB 2.0, minijack căști, etc. De acum puteți urmări videoclipurile pe Youtube direct de pe televizor sau de ce nu, puteți să vă delectați pe rețelele de socializare fără nici un fel de problemă. Periodic aplicațiile sunt updatate, pentru ca fiecare utilizator să se relaxeze în cel mai plăcut mod.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile,
  • Smart TV,
  • Full HD

Contra:

  • diagonala nu este foarte mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Samsung 22F5400 este un Smart TV ce se va potrivi unei camere mici, oferind imagini spectaculoase și culori similare celor reale.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREGATIT DE BLACK FRIDAY?

Noi iti aratam adevaratele oferte!