Saba 19HDLED – un model pe care oricine și-l poate permite

Dacă îți dorești să îți schimbi televizorul actual cu unul nou și modern sau pur și simplu, vrei să faci cadou cuiva drag unul, modelul LED Saba 19HDLED HD, cu o diagonală de 48 cm, ar putea fi ideal, asta mai ales datorită prețului extrem de avantajos. Costă aproximativ 549 lei(verifică preț actualizat), un preț mai mult decât decent și accesibil pentru cei mai puțin interesați de funcțiile Smart. E un model de televizor simplist, pe care îl vei utiliza cu ușurință.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Deși poate numele nu îți va spune prea multe în primă fază, ar fi bine de știu faptul că Saba este la origine un producător german, ce se află pe piaţa de profil de aproape 100 de ani. Preluat în 1990 de către firma franceză Technicolor, s-a făcut cunoscut ca şi producător de televizoare datorită modelelor cu preţuri accesibile. Din punct de vedere al designului, vorbim de un TV cu rame de culoare neagră, ce se sprijină pe un suport în formă dreptunghiulară, iar butoanele de comandă sunt poziționate în partea inferioară a ecranului. Nu necesită un spațiu mare, își poate găsi un loc în cameră cu ușurință.

Poze cu televizorul

Saba 19HDLED

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului este de 48 cm, cu un display LED, rezoluția este de 1366 x 768 pixeli, în timp ce luminozitatea de 250 cd/m2 și aspectul imaginii de 16:9 asigură o claritate bună a imaginii. Mai dispune și de funcția de Adjustment pentru modificarea contrastului și a luminozității ecranului, funcția Hotel mode și funcția pentru color temperature.

Puterea consumată a televizorului este destul de redusă, de numai 75 W, lucru perfect normal având în vedere dimensiunile acestuia, iar sistemul de sunet este unul stereo marca NICAM, cu două difuzoare de 10 W ce asigură o sonorizare decentă și fără distorsiuni. Datorită tehnologiei Balance, sunetul va fi perfect echilibrat indiferent de poziţia din care vei viziona emisiunile tale preferate.

Acest model are încorporat două tunere digitale, modele DVB-T MPEG4 și DVB-T MPEG2, pentru o recepție și transmisie fără probleme și întreruperi ale semnalului prin satelit, cu un sistem profesional de redare video  și o intrare pentru antena de satelit. Astfel, dacă vreodată vă veți instala o antenă de satelit acasă, televizorul acesta dispune de un port pentru așa ceva.

La capitolul conectivitate, televizorul este dotat cu opt conectori, distribuiți astfel: are trei porturi pentru HDMI, un port minijack pentru căști, o intrare SCART (RGB), o intrare component, o ieșire audio RCA și o intrare USB 2.0. În acest fel vei putea viziona emisiuni înregistrate sau filme direct de pe dispozitive externe de stocare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Preţ accesibil
  • Sunet performant
  • HDMI

Contra:

  • Nu este un Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Display - 7.9
Conectivitate - 7.8

7.9

O alegere accesibilă

Saba 19HDLED este un televizor cu o diagonală mică, ce are un preț extrem de accesibil, ceea ce înseamnă că vorbim de un model extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.