Beko DBKEN326+ – combina frigorifică Full No Frost Multiflow

Beko DBKEN326+ este una dintre cele mai atractive opțiuni în cazul în care ești în căutarea unei combine frigorifice. Aceasta beneficiază de un sistem Full No Frost, având în același timp un preț accesibil. Combina frigorifică poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1665 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 60 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Punctele forte ale combinei sunt tehnologia Full No Frost, garanția extinsă și consumul redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de capacitatea de depozitare mai mică, modelul fiind potrivit pentru o familie mai puțin numeroasă.

Comabina frigorifică poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul atrage prin suplețe și prin aspectul perfect alb. Ecranul LED pentru reglarea electronică a temperaturii de pe ușa superioară aduce un aer foarte modern. Ecranul este prevăzut cu control touch, așa că setarea se face ușor și rapid. Pentru o deschidere comodă, ușile sunt prevăzute cu mânere verticale. Deschiderea acestora se face spre dreapta, dar datorită balamalelor reversibile direcția se poate schimba. Modelul are dimensiunile de 184.5 x 59.5 x 60 cm.

Poze cu combina frigorifică

Beko DBKEN326+

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea totală de depozitare este de 287 de litri, fiind una medie.

Frigiderul are o capacitate de 197 de litri și este organizat pe 4 rafturi din sticlă. Pe ușă se găsesc 3 suporturi de diferite înălțimi. Suportul superior este acoperit. Este disponibil și un suport special pentru sticle. Pentru depozitarea fructelor și legumelor și a branzeturilor sunt disponibile două compartimente generoase de dimensiunile unor sertare de congelator. Frigiderul beneficiază de tehnologia Multiflow, așa că răcirea se realizează prin intermediul curenților de aer ventilați.

Aceștia permit distribuirea uniformă a aerului rece și păstrarea unui nivel optim de umiditate. În același timp, tehnologia MultiFlow asigură restabilirea rapidă a temperaturii după deschiderea ușii. Mai mult, pentru o protecție suplimentară și economie există o funcție specială de avertizare pentru momentele în care ușa este lăsată deschisă. Frigiderul beneficiază de tehnologia No Frost, așa că dezghețarea se face automat. Curățarea se face astfel foarte ușor. În plus, interiorul beneficiază de un sistem antibacterian care ține bacteriile și mucegaiul la distanță.

Congelatorul are o capacitate de 90 de litri și o putere de congelare de 5 kg în 24 de ore. Acesta este organizat pe 3 compartimente alcătuite din plastic transparent. Este disponibilă o funcție de super-congelare. Congelatorul beneficiază și el de tehnologia No Frost, așa că poți uita de procesul neplăcut de decongelare.

Combina are un compresor și folosește agentul de răcire R600a. Autonomia  fără curent electric este de 17 ore, un timp suficient pentru remedierea unei probleme electrice. Este disponibilă și o funcție Holiday pentru momentele în care pleci în concediu și ai nevoie să lași o cantitate mică de alimente în frigider. Aceasta va fi păstrată în siguranță și la un nivel scăzut de energie.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum redus de energie. Consumul anual este de 322 kwh. Producătorul oferă o garanție extinsă de 5 ani, așa că nu trebuie să îți faci griji în privința reparațiilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • clasa de eficiență energetică A+
  • afișaj LCD,
  • sistem de răcire frigider/congelator NO FROST
  • autonomie de până la 17 ore

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.3
Performanțe - 9.4

9.3

O alegere inspirată

Beko DBKEN326+ este o combină frigorifică elegantă, dotată cu tehnologia NO FROST, ce se va potrivi chiar și unui utilizator ceva mai pretențios.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.