Plantronics Voyager Edge – modalitatea confortabilă de a purta discuții telefonice

Deși ne plac telefoanele inteligente, cu diagonala generoasă, nu cred că este prea confotabilă o utilizare îndelungată pentru nici unul dintre noi. Cu atât mai puțin în cazul în care avem un job ce presupune conversații lungi. În cazul acesta o cască bluetooth este binevenită, cu atât mai mult dacă este și una Smart, așa cum este Plantronics Voyager Edge.

plantronics voyager edge

La o primă vedere, casca reușește să impresioneze printr-un design futurist și extrem de elegant. Modelul este disponibil în trei variante de culoare: alb, negru și gri. Nu cântărește decât 9 grame, ceea ce înseamnă că abia îi vei simți prezența în ureche, cu atât mai mult cu cât vine la pachet cu 3 suporți din silicon, ce te vor ajuta să fixezi casca în ureche indiferent de mărimea ei. Mai mult de atât, în pachet vei mai găsi un suport din plastic, ce se montează după ureche, asta în cazul în care simți nevoia să o fixezi mai bine.

Casca vine însoțită de un suport de încărcare portabil, ce te va ajuta să o încarci cu ușurință de fiecare dată, fără a fi nevoie să o conectezi la priză pentru fiecare încărcare. Are o autonomie de 6 ore de conversație, însă datorită suportului de încărcare îi poți spori autonomia până la 16 ore. Statusul căștii bluetooth, dar și al suportului de încărcare se verifică prin simpla glisare cu degetul pe iconițele reprezentative, ce se vor aprinde fie cu albastru în cazul în care acestea sunt încărcare, fie cu roșu în cazul în ccare sunt descărcate.

Casca bluetooth de la Plantronics încorporează 3 microfoane, ce ajută la eliminarea zgomotului de fundal, pentru ca fiecare conversație să decurgă în cele mai bune condiții. Mai mult de atât aceasta este acoperită și de un înveliș impermeabil, ce îți permite să o folosești indiferent de starea vremii.

Interesant la această cască este faptul că o poți utiliza fie prin metoda clasică, accesând butonul principal, fie prin comenzi vocale, în funcție de cum îi este mai comod fiecărui utilizator. Pentru a o putea folosi, va trebui întâi de toate să o împerechezi cu telefonul tău fie prin bluetooth, fie prin NFC. Instalând aplicația pentru casca Plantronics, vei descoperi cu ușurință fiecare funcție în parte.

Modelul are un preț de aproximativ 500 lei, un preț justificat atât de designul modern, cât mai ales de tehnologia Smart încorporată. Mai jos vei găsi un review complet pentru casca bluetooth Plantronics Voyager Edge.

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 9.6

9.8

O alegere Smart

Plantronics Voyager Edge este o cască bluetooth Smart, ce are grijă să îți asigure confortul necesar pentru fiecare conversație.

Vezi detalii
User Rating: 3.18 ( 17 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.