Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 – pentru dimineți vioaie

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 10
Ușurință în utilizare - 9.5

9.8

O alegere premium

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este un espressor premium, ce are grijă ca zi de zi să prepare o cafea perfectă, după gustul fiecărui utilizator.

Vezi în magazin
User Rating: 2.84 ( 10 votes)

O zi bună se cunoaște de dimineață și începe de obicei cu un preparat pe baza de cofeină care să-ți dea energie întreaga zi. O cafea neagră sau cu spumă de lapte preparată automat este extrem de savuroasă când o bei în liniște și mai ales dacă nu trebuie să ștergi aragazul în fugă pentru că licoarea ce-ți dă energie s-a revărsat din ibric.

Espressorul automat Philips Saeco Xelsis Evo este exact ceea ce-ți trebuie, este aparatul care îți va însenina diminețile, ție și întregii familii, mulțumită funcției unice ce permite crearea a 6 profiluri personalizate, precum și celor 9 tipuri de băuturi ce pot fi obținute. Este disponibil în oferta eMAG la prețul de aproximativ 7932 lei(verifică preț actualizatși este o inovație în rândul aparatelor de cafea grație funcțiilor cu care este dotat și care fac utilizarea acestuia extrem de ușoară și confortabilă. Într-adevăr prețul este destul de piperat, dar având în vedere că discutăm despre un espressor premium, atunci acest aspect este lesne de înțeles.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Evomag, Cel și Altex.

În plus, datorită designului său, cu finisaj din inox, aparatul poate fi integrat în orice bucătărie modernă, în orice cămin ai cărui beneficiari sunt extrem de activi, pasionați în același timp de o băutură de calitate, recomandată chiar și de un barista de succes.

Poze cu espressorul automat

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Primul lucru care trebuie remarcat la acest espressor este râșnița încorporată, din ceramică, care asigură o măcinare completă și corectă a boabelor de cafea, dar și o viață lungă a aparatului. Dat fiind că în procesul de mărunțire boabele de cafea nu se încălzesc, cafeaua de dimineață va fi lipsită de gustul de ars. În plus, totul se va petrece într-o deplină armonie, căci râșnița de cafea are avantajul de a fi foarte silențioasă.

Tot la capitolul măcinare, trebuie menționate și cele 8 setări disponibile în meniul de control al espressorului Philips Saeco Xelsis. Fiecare dintre acestea reglează nivelul de granulație al cafelei, de la cel mai fin, pentru un espresso intens, la cel mai mare, pentru un americano ușurel.

Cei care preferă cafeaua cu lapte cu siguranță vor aprecia carafa pentru lapte, cu dublu compartiment. Rolul acestui dispozitiv este de a crea o spumă densă, turnată perfect în ceașcă, la o temperatură optimă, astfel încât să completeze perfect gustul cafelei.

Chiar dacă nu ești singura persoană care utilizează aparatul de cafea, așa cum aminteam mai sus, espressorul automat are suficientă memorie pentru a reține 6 tipuri de rețete de cafea, personalizate după preferințele utilizatorului, pe care să le pregătești doar apăsând un buton.

Funcția de curățare automată și detartrare face cu atât mai râvnit aceste produs. Trăim într-o lume care se mișcă pe repede înainte. Nu avem timp să igienizăm perfect fiecare obiect din casă, dar nu înseamnă că nu ne-am dori să facem acest lucru. Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este capabil să-și curețe singur circuitul de cafea, iar atunci când este nevoie pentru o detartrare să te anunțe printr-un mesaj afișat pe ecranul panoului de control. În felul acesta sunt asigurate durata lungă de viață a aparatului și gustul cafelei.

Alte două calități ale acestui produs, care ține tot de curățare, sunt detașarea ușoară a grupului de preparare și simpla lui clătire sub jet de apă, precum și dubla clătire automată a carafei pentru lapte. După fiecare băutură pregătită cu lapte este activată curățarea dublă, cu două cicluri de abur, independente și rapide.

Păreri pro şi contra

Pro

  • diversitatea băuturilor preparate
  • posibilitatea setării cantității de băutură și a nivelului de spumă de lapte
  • funcția de auto curățate și întreținerea ușoară
  • posibilitatea de a încălzi ceștile

Contra:

  • prețul destul de mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.