Philips Saeco Poemia HD8423/29 – pentru dimineți cu aromă de cafea

O ceașcă de cafea absolut delicioasă, cu o spumă bogată și cremoasă nu mai reprezintă în prezent o plăcere, de care să te bucuri doar într-o cafenea sau într-un restaurant. Cu puțină îndemânare o poți obține chiar la tine acasă. Și bineînțeles cu un espressor. Și nu este nevoie de unul scump, ci mai degrabă de unul eficient. Este vorba de Philips Saeco Poemia HD8423/29. Îl găsești în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 699 lei(verifică preț actualizat), un preț deloc mare de altfel. Ținând cont că are grijă ca în fiecare dimineață să îți inunde papilele gustative cu arome din diferite colțuri ale lumii unde se cultivă cafeaua, espressorul se va dovedi o achiziție excelentă. Și în cazul în care este inclus în oferta promoțională, îl vei putea achiziționa la un preț mult mai avantajos.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Cel și Evomag.

Vorbim de un espressor foarte atrăgător, disponibil într-o nuanță de roșu, cu mici detalii din inox, ce creează un contrast foarte plăcut. Este destul de ușor, cântărește doar 4 kg, și-ți ocupă puțin spațiu în bucătărie.

Eleganța sa te va cuceri din prima clipă. Espressorul manual Philips Saeco Poemia este potrivit pentru o preparare zilnică a cafelei, în stil tradițional. În cazul în care te-ar tenta un espressor automat doar din comoditate, este bine de știut că o cafea adevărată este preparată cu ajutorul unui espressor manual, iar asta o poate confirma orice barista. Modelul Saeco Poemia este ușor de utilizat. Odată ce deprinzi tehnica de preparare a cafelei, îți va fi ușor să îți prepari propria cafea, după bunul plac.

Poze cu espressorul manual

Philips Saeco Poemia HD8423/29

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Phlips are o putere de 950 W și este capabil să prepare 2 cești în mod simultan, prin urmare dimineața vei putea prepara cafeaua atât pentru tine, cât și pentru jumătatea ta în același timp. În felul acesta o veți savura la o mică discuție, pentru începutul unei zile perfecte. Philips Saeco Poemia HD8423/29 poate prepara atât un espresso, cât și un cappuccino sau un Latte Macchiato. Panarello te va ajuta să obții un strat cremos, dens și aerat de lapte, cu care îți vei impresiona musafirii de fiecare dată.

Rezervorul de 1,25 l este suficient de generos, încât să poți prepara cel puțin 5 cești fără să fii nevoit să îl realimentezi. Plus de alta este realizat dintr-un plastic calitativ și este detașabil, ceea ce înseamnă că îl vei putea curăța ușor și vei împiedica calcarul să se depună pe el. Totuși, asta nu înseamnă că espressorul nu necesită și o decalcifiere din când în când. Filtrele trebuie curățate, pentru a-i asigura o bună funcționare și o durată de viață cât mai lungă.

Modelul Saeco Poemia funcționează doar cu cafea măcinată, iar în cazul în care îți dorești o aromă cât mai intensă și o cafea cât mai ”curată”, este recomandat să îți achiziționezi și o râșniță de cafea, cu diferite grade de măcinare. Vei putea stabili granulația perfectă a cafelei pentru a fi pe placul tău. Poți folosi chiar și paduri, pentru comoditate.

Întreținerea sa este destul de ușoară. Se scoate portafiltrul și se curăță de cafea, se scoate tăvița de scurgere și se spală, iar panarello se șterge cu un prosop din bumbac după fiecare utilizare.

Nu uita în orice iubitor de cafea se poate ascunde un barista!

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • preț avantajos

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.